CFW day #3

På modeugens tredje dag fik jeg dejligt selskab af tre af mine kollegaer fra henholdsvis Stockholm og Oslo, og vi startede dagen med en overdådig brunch på Nimb, hvor Hugo Boss holdt show. Her blev vist kollektioner fra både Hugo Boss, Boss Orange og Boss Black, og modeller som Gertrud Hegelund og Amanda Nørgaard gik ned af catwalken.

Ind imellem shows, har jeg også tilbragt en masse tid på messerne og til møder, og derfor har jeg måtte fravælge en del shows jeg gerne ville have set. Men på den anden side kan det også hurtigt drukne i show efter show, som alle alligevel viser. Dog vil jeg lige vise et par billeder fra Dennis Lyngsø og Minimarket, som jeg havde glædet mig til at se – men da jeg var inviteret til Hugo Boss fest prioriterede jeg dette.

Dennis Lyngsø der blev færdiguddannet som designer for kun et år siden, har allerede vundet Triumph Inspiration Awards for to år siden, og efterfølgende også Den Gyldne Pelsnål hos Kopenhagen Fur. Det var også en meget imponerende kollektion han viste, med tætsiddende kreationer, der så ud til at sidde perfekt og med fine detaljer og skulpturelle former (som på hans undertøj til Triumph Awarden).
Minimarket elsker jeg for deres altid flotte farver og mønstre, samt hele den styling der altid er på showet. Denne styling var, som det ses tydelig, inspireret af Egypten og Cleopatra, med store tingel-tangel smykker og sorte parykker.
Og så var der jo lige den der Hugo Boss fest, hvor der blev budt på lækre tapas og masser af Martini drinks, samt flotte sportsbiler (vi var derude med kærester/mænd og de var ved at dreje hovedet af led over bilerne, når de drønnede op og ned af vejen i dem!) Desuden gav Burhan G en lille intim koncert – ikke lige det musik jeg plejer at høre mest – men det var super sjovt at stå på første række og skrålede med! Bagefter endte vi en sjov aften og en god modeuge i Kødbyen!! (havde kun Iphone med, så billedkvaliteten er derefter…)
I met up with some of my lovely colleagues on the last day of Copenhagen Fahsion Week. We started the day with Hugo Boss brunch and show at Nimb followed by visits at the fairs and meetings. And finally the Hugo Boss party where Danish artist Burhan G did a live concert and we finished the fashion week with party in the Meetpacking District!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to CFW day #3

  1. Guapizimo says:

    Jeg var til Dennis Lyngsø og var glad for at opleve det, jeg synes det var et flot show! Men jeg ville ellers ikke have noget imod at have været en af deltagerne til Hugo Boss festen ;)

  2. Lisa says:

    Smukke billeder og i har vist hygget jer ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>