Sale shopping

Det er ikke fordi, jeg har købt så meget på udsalg – synes jeg har rigeligt med nyt sommertøj, jeg ikke har nået at gå med, men et par basisting og nogle par sko er det da blevet til. Det er også de ting jeg plejer at gå efter på udsalg, og så cashmere og flotte kjoler.

Jeg snuppede bl.a. disse to T by A. Wang toppe hos The Outnet (Net-a-porter’s side med gamle kollektioner), hvor man til tider kan gøre gode kup, da tingene bliver sat ret lang ned hvis man er tålmodig.

New basic tops from T by A. Wang from The Outnet… some of the things I always look for during sale.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sale shopping

  1. Lisa says:

    De er fine. The Outnet er et godt sted for gode tilbud.

  2. Merete says:

    Lækkert. Jeg har den grå stribede og har til tider boet i den – den er så fin.

    /Merete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>