Nye sko #1

Jeg måtte lige et smut forbi Birger Christensen, da de startede udsalg, og det kom der disse lækre Miu Miu stiletter ud af. Mørkegrønt slangeskin – det kunne jeg med min grønne fetich ikke stå for! Og selvom de er 13 cm høje, går man faktisk ret godt i dem.

Nu vi taler om Birger – hvor sørgeligt er det lige at Chanel lukker nu?! Øv øv, der har jeg mange gode minder fra, da jeg arbejdede i Birger – bl.a. har jeg siddet og spist pizza inde i prøverummet, mens min veninde og jeg holdt pause, og så sprayede vi bare lidt ekstra med No5 bagefter! Se det vidste I nok ikke skete… haha?

Men hvis I spørger mig, så tror jeg nu Chanel åbner egen butik – enten her i København eller måske i Stockholm…. så må vi se om jeg får ret…

Bought these Miu Miu stilettos at the Birger Christensen sale! love the green colour and the snakeskin!

BTW how sad is it that Chanel is closing down in Copenhagen? For know anyway… my guess would be Chanel opens a new store either here or in Stockholm…

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Nye sko #1

 1. Lisa says:

  Wow…hvor er de bare flotte. Jeg håber også Chanel åbner et andet sted ikke for langt herfra. Det er da en herlig oplevelse du og din veninde har haft i butikken..i har rigtig hygget jer ;-)

 2. Guapizimo says:

  Wow hvor er de smukke, sikke et lækkert køb! Jeg glæder mig til at se dem på. Og det kunne være spændende hvis Chanel valgte at åbne egen butik i København!

 3. Marianne P says:

  Uhhhhhh, de er lækre!

 4. Rikke says:

  Hæhæ pizza i Chanel! Nej det havde jeg ik gættet… Det plejer altid at være sure damer der er derinde.

 5. Claudia Jazz says:

  Hej

  Jeg ved godt at det her er en mærkelig besked at få her. Men nu prøver jeg alligevel. Jeg er en ung pige der lige er blevet færdig med Gymnasiet og er derfor begyndt at overveje hvad jeg vil uddanne mig til og hvilken retning jeg skal gå. Jeg vil utroligt gerne arbejde med marketing, men jeg kender ikke rigtig nogen uddannelser der tilbyder det. Jeg synes nemlig at du engang har skrevet at du arbejdede med marketing, så ville bare lige høre om du er uddannet indenfor det eller hvordan og hvorledes. Håber at få svar, selvom det er vild weird besked at få fra en tilfældig person.

  Mvh. Claudia Jazz

  • admin says:

   @ Claudia: Det var da ikke en mærkelig besked, men en godt initiativ fra din side til at undersøge tingene.

   Jeg har en HH og så har jeg ellers arbejdet med mode på flere områder, både som dekoratør, modeassistent på Eurowoman, stylist, butikschef mm. indtil jeg tog nogle kurser i markedsførring i New York og begyndte at arbejde på PR bureau derefter. Siden har jeg læst en HD 1. (som svarer lidt til HA – bare på deltid). Men jeg har nok mest lært mig tingene ved erfaringer og ved at være heldig at havne i de rigtige jobs.
   Men stod jeg nu og var dig, ville jeg nok læse HA/BA og så prøve at komme til at studiejobbe eller være i praktik på PR bureauer eller andre virksomheder indenfor marketing. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men fx Århus Handelshøjskole tilbyder en Marketing and Management Communication bachelor uddannelse. Der er også en del i branchen der er uddannet journaliter, og ellers er der også merkonom uddannelser fx. på Niels Brock indenfor emnet.
   Håber det gav dig nogle idéer og held & lykke :)

 6. Caroline says:

  Så vidt jeg har forstået, har Chanel og Birger Christensen vidst indgået en aftale om, at Chanel ikke må åbne butik i KBH indenfor de næste 2 år. Men jeg håber virkelig, at de åbner egen butik efterfølgende!

  /Caroline

  • admin says:

   Jae det er derfor jeg tænker lidt Stockholm – for kan de vente 2 år med butik i Skandinavien?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>