Ile Maurice

Jeg er nu hjemme igen fra vores honeymoon, der bød på en tur til paradis! Nærmere betegnet den smukke ø Mauritius! Det var helt vildt skønt og lige som vores drømme honeymoon skulle være: kridvide strande, turkise laguner med palmer, stille og roligt tempo og ikke overrendt af turister.

Vi havde fundet et lækkert boutique hotel i Marrokansk stil, som lå på østsiden af øen, der har det bedste strandstykke (masser af billeder følger). Vejret var dejlig varmt og det eneste man kunne sætte en finger på var flyveturen – både længden og indholdet! Først mellemlander man i enten Frankfurt/Paris og derfra flyver man 12 timer ned til Mauritius. Nogle af jer husker måske, at jeg ikke er specielt glad for at flyve, og på vej ud fik vi de sidste 4 timer med non-stop tubulens og på vej hjem ca. 8-9 timer sammenlagt! Behøver jeg sige det ikke var sjovt?! Så det er lige et lille (stort) minus ved øens fjerne beliggenhed, man skal have med i overvejelserne.

Der var ikke noget internet der virkede dernede, så kunne ikke engang blogge at jeg var taget på ferie… eller sige 1000 tak for alle lykønskningerne med brylluppet! Men nu er jeg i hvert fald tilbage og skulle gerne få lidt mere blogtid, nu hvor bryllupsforberedelser og honeymoon er ovre… (på den ene side lidt trist, men på den anden side dejligt når nu alt oversteg ens vildeste fantasi.)

Vores hotel kan lige skimtes i baggrunden…

Vintage tee from LA, H&M shorts, Mini for Many wedges, random bracelets, GAP bag.

Home again from our lovely honeymoon at Mauritius! We had such a lovely trip (except for a 12 hour nightmare flight back and forth…), but the island is so beautyful with white sandy beaches and the most turquise water you can imagine and was perfect for our dream honeymoon!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ile Maurice

 1. Guapizimo says:

  Wow det var da et helt fantastisk sted at tage på bryllupsrejse!! Lige sådan et sted man altid går og drømmer om at turen skulle gå hen – jeg glæder mig til at se mange flere billeder! :)

 2. Marianne P says:

  Et stort tillykke med bryllupet! Og sikke et fantastisk sted at tage på brullupsrejse, jeg er sååååå misundelig:-)

 3. Pernille says:

  Håber I har haft en dejlig bryllupsrejse :) Vi tog også til Mauritius på bryllupsrejse for næsten 3 år siden… Det er så lækkert og jeg vil så gerne tilbage dertil igen :) sad faktisk lige i går og kiggede alle billederne igennem og drømte mig væk :) Kan virkelig anbefale at man tager derned – det er paradis på jord!! :)

 4. Lisa says:

  Sikke nogle smukke billeder fra jeres honeymoon. Det ser ud til at være et fantastisk sted og dejligt når alt er gået så godt. Håber at se mere ;-)

 5. Manja says:

  Wow, der ser lækkert ud! L’Ile Maurice er jo en gammel fransk koloni, så jeg må se, om jeg ikke kan få overtalt kæresten til et besøg engang. Han er dog heller ikke så vild med at flyve, så det kan godt være, det bliver lidt svært!
  Og hvor er det dejligt at høre, I havde en skøn tur!

 6. J'adore blog says:

  Hvor ser der smukt ud :-) Og håber at I havde en dejlig tur og at I nød hinanden :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>