Tusind tak!

Tusind tusind tak for alle jeres lykønskninger og søde kommentarer! Nu glæder jeg mig om muligt endnu mere til den store dag. Det er vildt så meget der er at lave og koordinere, men forhåbentlig går det hele op, og jeg glæder mig til at vise jer billeder! For nej I slipper skam ikke for at se mig i KJOLEN! Men indtil da, kan I lige få et outfit fra den anden dag…

Rick Owens leatherjacket, Stine Goya dress, Topshop flatforms, Poul Fran sunglasses


This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tusind tak!

  1. Guapizimo says:

    Jeg glæder mig til at se dig i kjolen, ved bare at du kommer til at se SÅ smuk ud! Hvis du bliver optaget på video så del gerne en lille sekvens :)

  2. Mille says:

    Du bliver så flot…kan ikke vente med at se dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>