Stockholm

I sidste uge var jeg i Stockholm til en hyggelig dag sammen med mine svenske og norske kollegaer på Presskontakterna. Vi startede med at spise lækker økologisk frokost på Rosengården, der er et virkelig idyllisk sted, der selv gror deres grøntsager, blomster mm.

Så var vi ude og spille minigolf… og her blev jeg foreviget med et stort grin! Det kan jo så passende fungere som outfitbillede også. (H&M jakke, Cos jeans, Alexander Wang top)

Og så lavede vi det sejeste, jeg længe gerne har ville prøve! Vi var på en skydebane og prøvede at skyde med alt fra SigSauer, Colt, Glock og Magnum til et stort gevær fra 1930′erne! Meget vildt og cool at prøve… og så blev jeg 4. bedst ud af 12 piger!

Sidst men ikke mindst spiste vi på den lækre restaurent “Food” som lavede mad kun til os, og fik et par drinks. Super hyggelig dag med alle de søde piger!!!

PS: I troede nok jeg have qvittet bloggen haha… men i aften lover jeg at afsløre hvorfor jeg ikke “er her” så meget!!!

This entry was posted in Style Diary and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stockholm

  1. J'adore blog says:

    Hyggelige billeder :-)

  2. Beam says:

    Iiih. Er spændt på hvad grunden er. Afslører du mon ikke snart hvad det er? ;)

  3. Mille says:

    Nu er jeg ved at være nysgerrig efter at høre hvad du går og laver, væk fra bloggen???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>