Innermost shopping

Var I på shopping i går aftes til Innermost event?? Jeg var ude med en veninde og kigge lidt, og i Rue Verte blev det til lidt mere end at kigge! Jeg købte to virkelig gode ting, ting der er ret tidsløse og kan blive i min garderobe længe. For det første et par sorte Sonia Rykiel sandaler, da jeg ikke har nogle sorte sandaler, efter at have købt utallige billige par der enten er slidt op hurtigt, har smittet af på fødderne eller bare er gået i stykker, så de her er helt klassiske og (forhåbentlig) i god kvalitet. Desuden købte jeg blondenederdelen fra Barbara Bui, fordi den bare er så fin med sine læderkanter, og jeg har tænkt lidt på den, siden jeg så den derinde første gang.

 

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Innermost shopping

 1. Hanne says:

  Meget fine ting begge to. Glæder mig til at se det “in action”. Er vild med nederdelen især. Fik du 20%? Nåede desværre ikke derind da der stod fodboldkamp på programmet (min søn)

 2. Betina says:

  Lækre sko og fin nederdel! Ville også gerne have været derinde, men Malene Birger kom i vejen ;0)

 3. Guapizimo says:

  Lækre sager, sandalerne ligner nogle der er meget behagelige at have på og nederdelen er da virkeligt et skønt mix af blonder og læder!

 4. Mie says:

  Er helt vilde med de sandaler – desværre har de dem ikke i min størrelse længere! Har du nogen ideer om hvor man ellers kan købe dem? Synes efterhånden jeg har prøvet alle steder uden held..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>