Essie

Jeg har lidt en fetich for neglelak, især fra favoritmærkerne Opi og Essie som jeg samlet har ca. 50 af. (Derudover har jeg et par stykker fra Chanel… ikke fordi de er gode, men bare fordi det var pæne farver hæhæ..) Men Opi og Essie er og bliver nu bare bedst, og så minder de mig om neglesaloner i NY, hvor jeg startede med at købe dem. (Da jeg flyttede til New York havde jeg faktisk 80 andre lakker, men så smed jeg dem alle ud da jeg flyttede, og tænkte jeg bare behøvede et par enkelte nude/rosa lakker… men den holdt så ikke helt!)

For et par måneder siden var jeg inviteret til et Essie arrangement, hvor selveste Essie Weingarten var på besøg. En sød og meget sej dame, der for 29 år siden startede med at fremstille 12 farver neglelak. Hun tog så en masse med på et fly til Vegas og afleverede prøver på alle saloner. Da hun kom tilbage til NY ringede folk fra Chicago til Miami og ville vide hvor man kunne købe Essie! Og så var den succes skabt!

Trine, Essie Weingarten & me!!!

Noget af det Essie lakker er berømte for, ud over lækre holdbare farver, er deres sjove navne! Jeg har flere gange været nødt til at købe en farve alene pga. at navnet var sjovt eller mindede mig om et sted. (Og for at være rigtig nørdet så kan jeg navnene udenad på dem alle…)

Left to right: Good to go, Marshmallow, Kisses & Bises, Ballet Slippers, Sheer Bliss, Pinkadelic, Blushing Bride, Topless & Barefoot, Sand Tropez.

Playa del Platinum, Hot Coco, Merino Cool, Splash of Grenadine, Nice is Nice, French Affair, Watermelon, Lolipop, Fishnet Stockings.

Apricot oil, Tart Deco, Van D’Go, Mint Candy Apple, Turquoise & Caicos, Sew Psyched, Coat Azure, Lapis of Luxury.

As you can se I’m a bit of a nailpolish-aholic! And I especially love Essie and Opi, so I was thrilled when invited to an event which included a visit from Essie Weingarten herself! This is my collection of Essie nailpolishes – some bought just for the fun name!


This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Essie

 1. Marianne P says:

  Hold da op en samling!:-)

 2. Lisa says:

  Hold da op…du kan åbne en neglesalon. Men de er både flotte i farverne og endda gode.

 3. Guapizimo says:

  Virkeligt lækker samling!! Jeg er også blevet rigtig glad for Essie lakker og jeg tror der kommer mange flere til samlingen i 2011. Opi er også god, jeg har dog kun en enkelt pt.

 4. Betina says:

  Jeg elsker Essie, og jeg har også et manisk samlerforhold til dem. Jeg har en hylde i køleskabet der bugner, men der er altid plads til flere. De næste der skal erhverves må være Turquoise & Caicos og Splash of Grenadine. Faktisk købte jeg Carrousel Coral forleden.
  Og hvor er du bare heldig at have mødt Essie irl. Hun er virkelig en rollemodel.

 5. Thea says:

  Har altid været glad for neglelak, men glemmer desværre lidt at bruge dem om vinteren. Men hvor det er dejligt så solen så endelig kigger frem og fødderne kan pakkes ud…. Samlingen er allerede forhøjet med 4 denne forsommer – der er dog stadig lidt før jeg matcher din samling ;-)

 6. Emilie says:

  Jeg har kun få af Essies lakker, men jeg elsker dem! Skal helt klart have udvidet samlingen. :)

  Emilie
  http://www.blogbyemilie.blogspot.com

 7. Pingback: Navigate Her |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>