Zig-zag

Har længe jagtet den perfekte Missoni bikini, men de når altid at blive udsolgt, før jeg får besluttet mig! Egentlig havde jeg købt en på Net-a-porter, men så var jeg i Lot#29 med en veninde, og der havde de denne Missoni bikini i min størrelse og i en farve kombination jeg bedre kunne lide. Er vild med de lidt sarte koral og mint farver – de kan nogen gange blive lige 70′er agtige nok, hvis de har for meget brun og orange zig-zag over sig, men denne er perfekt hvis I spørg mig…

New bikini from Missoni – love the peach and mint colors and the contrast strings.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Zig-zag

  1. Manja says:

    Uha, ja den er flot! Jeg er sådan en sucker for Missoni :)

  2. Lisa says:

    Sikke en flot Missoni bikini…Jeg er også mere til den slags farver og zig-zag end de 70′er agtige. Nu mangler du bare en ferie.

  3. Joan says:

    Hvad har den kostet? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>