An offer I couldn’t refuse…

Jeg var så heldig at få et tilbud fra Nelly.com om at få en masse lækre sager til næsten ingen penge, og et sådant tilbud siger man jo ikke nej til. Så jeg modtog en kæmpe pose den anden dag fyldt med alt muligt godt. Tøjet får I at se lidt hen ad vejen – men her er lidt lingeri og skønhedsgrej jeg måtte have.

Ghd Original Iron som bare er og bliver verdens bedste fladjern i kampen mod krøllerne… eller til at lave de pæne af slagsen!

Lee Stafford dry shampoo dark – er ikke til at leve uden så hårvasken kan holde en dag ekstra hvis man har lidt travl eller gerne vil spare håret for vask og stylingprodukter hver evig eneste dag. Desuden giver den ekstra volumen til håret og gør det let at sætte.

Ghd thermal protector spray der beskytter håret mod varme fra styling instrumenter som føntørrer og fladjern.

Ole Henriksen Balancing Cucumber face mist, der er en skintonic på spray der kan sprøjtes direkte i hovedet eller kommes på vat. Den er helt uundværlig for mig om morgenen, hvor det virker dejligt opkvikkende med et spray i hovedet, og jeg bruger den på samme måde på varme sommerdage til lige at friske op.

Youngblood Lash Primer der andvendes før mascara, og er med til at opbygge utrolig lange og tætte vipper.

Calvin Klein chemise og Hanky Panky trusser der er super gode – så gode at de af flere magasiner er blevet kåret til de bedste af slagsen!

 

I got a very favorable offer from Nelly.com so naturally I couldn’t refuse! And this is some of the lingerie and beauty products I bought.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to An offer I couldn’t refuse…

  1. Betina says:

    Det må være lækkert at få sådan nogle tilbud hvor man kan shoppe for andres penge :)

    //Betina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>