Silhouette

Som I måske kan huske, var jeg i Milano for et par uger siden. Her var jeg inviteret ned af det Østriske brille- og solbrillemærke Silhouette, der er kendt for deres briller uden ramme. I Milano lancerede de deres nye “crystal collection” for pressen fra hele verden. Den bestod af helt nye stel, der har fået påsat krystaller på siden af stangen, som et lille smykke. De har desuden lanceret en visuelt prøverum, hvor man kan uploade et billede af sig selv, og se sig selv med de forskellige modeller på.

Helena Christensen og Nadja Auermann er modeller i den nye kampagne, og var til stede for at fortælle om den nye kollektion og deres forhold til briller. Helena Cristensen, der er kendt for sine smukke øjne, var derfor glad for ikke at have nogen ramme på brillerne, der kunne forstyrre udsynet til hendes øjne. (Som I kan se på nederste foto kastede pressen sig straks over de to modeller – i sær Helena var yderst populær!)

 

Pssst: Læs mere om turen og få tips til Milano’s hemmelige adresser hos Eckmann Studio Blog.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Silhouette

  1. Signe says:

    Hyggeligt at få lov at se med i dine “Silhouette” oplevelser og billeder ;-)

  2. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition » Helena C

  3. Pingback: Looklab.dk - Style Intuition » Helena C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>