Milan

Jeg kom hjem sent i går aftes fra en to-dags tur til Milano! Jeg har været i Italien en del gange, men aldrig i Milano, så det havde jeg glædet mig meget til. Jeg var inviteret med på en pressetur af brille- og solbrillefirmaet Silhouette, og blev booket ind på et meget lækkert hotel (NHow) i et trendy up-and-coming område af Milano, og havde en halv dag både torsdag og fredag til at opleve byen på egen hånd.

Jeg fulgtes rundt i Milano med Jette der er webredaktør på Costume, og hun kendte en lækker Mozzarelle bar (Obikà) på toppen af stormagasinet La Rinascente, hvor vi sad med udsigt til Duomo katedralen og nød solen på tagterassen. Ellers var vi mest på shoppestrøget Corso Vittorio Emanuele (med alle kædebutikkerne som Zara, Mango, H&M, men også Max Mara, Furla osv.) og i “mode-firkanten” (bestående af gaderne: Via Montenapoleone, Via Sant’Andrea, Via della Spiga og Via Allesandro Manzoni) hvor alle de lækre butikker ligger side om side: Celiné, Prada, Miu Miu, Missoni osv. Vi var blandt andet inde i en fantastisk Miu Miu butik, hvor hele universet var lyserødt og fuldstændig gennemført, og personalet havde fine hvide kraver og manchetter på sorte kjoler… suk det var fint (kunne desværre ikke snige mig til at tage foto derinde).

Men midt imellem alle de lækre (dyre!) butikker fandt vi et lille outlet på Via Montenapoleone nr. 26 (D Magazine Outlet). Butikken er ikke særlig stor og meget rodet, men her er alt fra Lanvin, Balanciaga, Prada, Christian Dior osv. Tøjet er ikke rørende billigt, men skoene havde nogle ret gode priser (mellem 100-300€), og der var især gode fund at gøre hvis man bruger en str. 36-37. Her fandt Jette et par vildt lækre ballerinaer, og jeg købte også et par sko… (surprise surprise…)

Jette – Costume’s webredaktør – og min shopping partner-in-crime!

 

I got home last night from a faboulus mini trip to Milan, where I was invited on a presstrip by Silhouette (Thanks so much!). We even had time for shopping, delicius lunches and sightseeing in Milan. I did some shopping with Jette from the fashion Magazine Costume, and we discovered this little outlet called D Magazine Outlet, where we both got some really nice shoes!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Milan

 1. Louise says:

  Sikke nogle flotte billeder fra byen (har aldrig været der), og det lyder som en spændende tur. Jeg vil gemme de shoppe-steder du skriver om, til en evt tur en gang. Ih hvor får man lyst til ferie ;-)

 2. SuperCarla says:

  Uh, hvor jeg håber du får lyst til at vise dine nye sko frem:-)

  http://antiblog-supercarla.blogspot.com/

 3. trine says:

  Ihh, hvor dejligt med en lille mini-tur væk fra det kolde DK.

  Håber også du vil vise dine nye sko :)

 4. Elizabeth says:

  Det lyder til, du har haft en helt fantastisk tur – jeg er selv vokset op i nærheden, men det er ved at være længe siden jeg har været tilbage… så blev helt nostalgisk, domkirken er stadig den flotteste jeg kender, og hvor har jeg spist mange frokoster på toppen af La Rinascente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>