Favorites: Brown

Så nåede vi til de brune/beige yndlingsting fra gemmerne. Mange af dem har jeg haft i rigtig lang tid, men tager dem stadig i brug med jævne mellemrum, og bliver glad af at se på dem – som nu fx. Mens brune accessories en periode har været lidt væk fra modebilledet, er de nu tilbage for fuld kraft, og er perfekte til sæsonens 70′er vibe. Men de er nu ikke altid så lette at bruge, der findes jo et hav af nuancer af brun, og hvilke sko passer så lige til en mørkebrun taske – skal det være samme farve, beige eller måske sort…? Men synes nu det er okay at mikse flere toner af brun, når bare resten af look’et er rimelig neutralt, så det ikke bliver for forvirrende at se på.

Dolce & Gabbana bag, Prada heart keychain, Dior sunglasses, Zara ballerinas, Marni stilettoes, Lanvin clutch, DIY bracelet, Marc Jacobs clutch, Zara pumps.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Favorites: Brown

 1. Gud hvor er de skønne, dine Marni!

  A

 2. Guapizimo says:

  Lækre favoritter og jeg kan rigtig godt lide sådan som du har arrangeret tingene, det gør billedet anderledes i forhold til hvad man oftest ser.

 3. Millie says:

  Du har rigtig mange fine sager som det er hyggeligt at se på. Rigtig flot arrangeret. Kroko-præget er nu altid flot ;-)

 4. Stine says:

  Eej, man kan jo virkelig ikke andet end at blive misundelig, når man ser det billede (og det samme med det sorte sidst), men jeg er faktisk rigtig dårlig til at bruge brun – måske man skulle prøve at mikse flere brune nuancer som du siger :)

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

 5. Manja says:

  Åh, du har så mange fine accessories! :)

 6. Louise says:

  Ihh nogle fine sko! Den store brune taske er også vildt lækker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>