Maybelline’s appartment

For snart et par uger siden var jeg til et hyggeligt Maybelline arrangement, hvor de i “Maybelline’s New Yorker lejlighed” (på Vesterbro) præsenterede deres nye mascara One by One og en gel eyeliner.

Det var meget sjovt at høre om alle de tanker der ligger bag fx. farverne på selve mascaraen – man har set på catwalkbilleder fra SS111 shows og kunne se der blev vist meget turkis tøj og at orange gik igen som beauty farve på mange shows og på den måde er den endt med at være i disse farver. (Sådan noget man normalt ikke tænker videre over.)

Test følger snarest af mascaraen, men den nye Eye Studio lasting Drama Gel liner har jeg allerede afprøvet, og den er super god! Og det mener jeg helt ærligt (også selvom jeg godt kan lide events med cupcakes!). Den kommer i en lille krukke med en lille skrå børste til påføring, og den er meget nem at påføre og helt lækker, lidt mat, sort. Den holder til man tager den af igen, og bliver hvor den skal. Jeg prøvede noget, som jeg ikke ved om man “må” med den… Men jeg brugte den på den våde kant under øjet, hvor jeg altid plejer at have øjenblyant på (der hurtigt forsvinder igen), men her blev denne altså siddende.

Pictures from the launch of Maybelline’s new One by One mascara and Eye Studio lasting Drama Gel liner. I have tried the gel liner on and it’s definitely recommendable – it’s stays put until you choose to remove it!

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Maybelline’s appartment

 1. Guapizimo says:

  Den eye gel lyder interessant, det kunne være at jeg skulle prøve den :)

 2. SuperCarla says:

  Det er vist ikke i de sofaer man skal spilde en af de farverige cocktails fra billed 2 ;-) Glæder mig til at høre anmeldelsen af den nye mascara, da jeg godt kunne trænge til en ny. Krydser fingre for at den også er fantastisk!

  http://antiblog-supercarla.blogspot.com/

 3. Lisa says:

  Uhm…lækre kager og drinks! Dine billeder er meget skarpe og gode:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>