CFWAW11 #1

Mit internet valgte så at strække hele weekenden, og er først blevet fikset her til aften! Jeg havde ellers planer om en masse indlæg omkring modeuge jeg skulle lave, men sådan skulle det ikke være… (er også sikker på I nok har kunne finde et enkelt indlæg eller to else where omkring modeugen…) Den slags er jo snart old news i bogland, men I slipper ikke for lidt herfra også… men jeg var ikke til så mange shows, da jeg har haft super travlt på jobbet, på messer og til møder, så jeg havde udvalgt nogle få jeg kunne nå at tage til. derfor bliver der ikke en undelig række af showpost, men I får to små pixi gennemgange af de shows jeg så.

 

Elise Gug – et show min veninde stod for – foregik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor en blanding af modeller og kendisser som Beate Bille, Laura Christensen og Sarah Zobel. Kollektionen var meget klassisk og minimalistisk i nuancer af blå, grå, beige og sort mens materialerne var jersey, silke, ruskind, cashmere, velour og mink.

CPH Vision viste deres trendshow på Hovedbanegården under uret. Togtemaet var meget gennemført med DSB’s (ægte) højtalermeddelelser, toglyde, og en lille gadedreng der gav modellerne deres bagage, i form af store ramponerede kufferter, når de kom frem på catwalken. Man følte sig hensat til starten af det 20. århundrede og kunne næsten fornemme røgen fra et gammelt damptog klar til afgang. Showet, der er en skøn blanding af alle udstillere på vision messen, startede ud meget ladylike med A-skirts, små bælter i taljen og lækkert bølget hår, for at blive mere blødt 70′er inspireret i camel, brune og orange nuancer, og endte med at blive meget råt og futuristisk i helt sort, og med dykkerbriller og rød farve i midterskilningen på modellerne.

Karen by Simonsen

En opsigtsvækkende start på showet var en letpåklædt mand, der dansede moderne ballet til dunkende trommer. Ellers bød showet på modeller klædt for det meste i sorte lækre materialer som silke, læder og bomuld. Dette gjorde kollektionen mere rå end sidst, hvor der var mange pudderfarver, men meget passende til AW sæsonen og rart med en kollektion med et roligt sammenhængende udtryk – men med mange fine detaljer når man kiggede ekstra efter, som fx. overfladebehandlinger, lommer og blonde.

Photo: Copenhagen Fashion Week® og Style Intuition.

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.

7 Responses to CFWAW11 #1

 1. Manja says:

  Rigtig fint indlæg – dejligt at høre dine personlige kommentarer til showsene :)

 2. Sophie says:

  Jeg har glædet mig til dine CFW indlæg! Dem er du nemlig så god til! langt bedre end de fleste!! mindes også nogle helt geniale indlæg fra CFW SS11 som du lavede i sommer..

 3. SuperCarla says:

  Det ser ud til at du har haft en helt fantastisk modeuge (Er en smule misundelig:-) ) Ha en super dag!

  http://www.antiblog-supercarla.blogspot.com/

 4. Barbara says:

  Dejligt indlæg. Kan faktisk bedst lide når de er forholdsvis korte og ikke 17 billeder fra et enkelt shows, som du så kan se ti forskellige steder i blogland. Hellere, som her, dine favoritter, sat personligt op. Rigtig fint.

  De bedste hilsner
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

 5. Lisa says:

  Der ser ud til at være mange fine kjoler hos Elise Gug ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>