Which one?

Jeg har brug for jeres hjælp… Jeg prøver at planlægge min forårsgarderobe lidt, og en af de ting jeg rigtig gerne vil tilføje, er en hvid nederdel. Foreløbigt har jeg fundet to, der lever op til mine kriterier, som er: kort, smal og minimalistisk, men med en eller anden fin detalje. Spørgsmålet er så bare, om der skal smides 4.200 efter den hvide i læder fra Acne, eller jeg skal nøjes med den hvide (i bomuld) fra Topshop til kun 300 kr. Jeg har besluttet at købe mindre high street og mere kvalitet denne sæson, men hvad skal jeg vælge her…bum bum…? Der er jo også mange andre lækre ting jeg ønsker mig…

I’m trying do decide which white skirt I should get… On one side I have decided to buy less high-street and more quality, but on the other hand there’s quite a difference in the price between the two… Which one do you think I should go for?

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Which one?

 1. Trine says:

  Personligt ville jeg vælge det billige alternativ fra topshop og taget i betragning af hvor lidt jeg ville bruge en hvid nederdel i forhold til en taske eller andet, vil jeg hellere investere mine penge et andet sted! :)

 2. Anna says:

  Jeg ville klart vælge den fra TOPSHOP. For det første synes
  jeg faktisk at den er pænest :-D For det andet er den billigst -
  for det tredje – HVIS man nu kom til at spilde en drink f.eks. er
  det jo knap så ærgeligt med den billige.

 3. Julie says:

  Jeg er fuldstændig enig med Trine. Køb den fra Topshop, og invester lidt flere penge i en ting du vil bruge næsten hver dag, som en taske :)

 4. StyleStories says:

  Den hvide fra Topshop er rigtig fin, den anden er alt for dyr :-) Hvid er jo også enorm sart, så der kan let komme en plet på, der ikke kan gå af, og så er det ærgerligt at have skudt så mange penge efter den.

 5. www.gingerliv.blogspot.com says:

  Jeg stemmer for Acne – den er mest chick. Og så er det kvalitet.
  KH. Louise

 6. Jeg stemmer også for den fra Topshop, den er da virkelig fin – og tænk på hvad du ellers kan købe af lækkerier, for de penge du sparer :)

 7. Liselotte says:

  Jeg satte mig sidste år på en snavset cafestol med en hvid og lidt lang skindjakke fra nue notes. Den var godt nok svær at få ren bagefter. Jakken kan jeg tage af næste gang, men en nederdel vil du jo helst ikke tage af på Amagertorv, vel;-)?

  Mvh
  Liselotte

 8. Guapizimo says:

  Lige i dette tilfælde ville jeg sige den fra Topshop fordi det drejer sig om noget så sart som en hvid nederdel, så er 4.200 kr. mange penge at bruge. Men jeg kan nu godt følge dig i hele highstreet beslutningen, jeg har det nemlig på samme måde i år.

 9. Ditte says:

  Begge flotte nederdele – men faktisk synes jeg bedst om den fra Topshop. Den har en meget fin og brugbar silhouet og så vil jeg mene at hvidt stof er nemmere at matche med andre kvaliteter end hvidt skind….

 10. Christina says:

  Acne… Uden tvivl.

 11. Caroline says:

  Selv syntes jeg at den fra Topshop er pænest, men jeg tror den fra Acne ville klæde dig bedst ;)
  Tror der er en risiko for at den fra Topshop ville se lidt for forklæde-agtig ud pågrund af de to “lag”, men jeg tror til gengæld at den fra Acne, ville sidde rigtig flot fordi den sidder mere tæt og ser mere luksuriøs ud.
  thefashionfrog.blogspot.com

 12. The Doll says:

  HVIS det skal være nogle af dem. Så er Acne da helt klart
  den du skal vægle. Topshop er billigt og alle vil rande rundt i
  den. Også syntes jeg den mister charmen. Acne er lækkert, men kunne
  forestillige mig at dette er et stykke beklædning, som hurtigt
  kommer bagerst i skabet. Så hvis du er lige glad med kvalitet så er
  det Topshop, du skal vægle… Foråret er ikke begyndt. Og når der
  er så meget tvivl, Så gem pengene, Der kommmer helt sikker, noget
  andet du ikke kan undvære. OG som vil være mere sikkert. OXOX The
  Doll

 13. Katrine says:

  Jeg personligt ville ikke købe den fra Acne, selvom den ser fab ud! MEN det er en hvid nederdel og i mit tilfælde, ville det være begrænset hvor meget jeg ville få den brugt. Derfor ville jeg hellere ofre 4200 kr. på noget andet lækkert og noget der på længere sigt vil blive brugt mere.

 14. Pingback: 30//01 | STYLE INTUITION

 15. ida says:

  synes den fra Acne er pænest!

 16. Tina T says:

  ACNE er desidert finest. Gå for den.

  http://tinatee.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>