Sort

Ih jeg er dårlig til at nå at blogge – jeg prøver at agerer blæksprutte i øjeblikket, men det er ligesom om, at jeg ikke har arme nok alligevel… Sidste uge var det Berlin der var på programmet, og i denne uge har jeg været i Helsingborg, ude og spise med nogle veninder, til presseevent og arbejdet og arbejdet… Jeg klager skam ikke, det er jo super sjovt at have travlt, men det bliver jo lidt på bekostning af bloggen. Men i dag fik jeg lige en veninde og stylist til at snuppet et billede af dagens helt sorte outfit! (Dog med hvid Chanel Intermezzo på neglene – men helt ærligt Chanel…jeg lagde den på i går og den skaller allerede i dag! Not good!)

Mango fur waistcoat, Veromoda knit, By Malene Birger top, Elise Gug pants, vintage boots, various bracelets, Prego sunglasses.

I have been so busy lately, so sorry for the lack of blogging! Last week I was in Berlin, this week in Helsingborg and trying to make time for friends and boyfriend as well… Not easy when you can only be one place at the time!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Sort

 1. Trine says:

  Jeg har simpelthen også så dårlig erfaring med chanel.
  Synes de laver nogle super fine farver osv. men når de skaller så hurtigt, gider jeg simpelthen ikke investere mine penge i dem.

  Nå nok brok herfra :) Super fedt outfit, er helt vild med pels vesten.

 2. Trine says:

  OBS! dårlig erfaring med chanel’s neglelakker, ikke chanel i helhed skal lige tilføjes :P

 3. Guapizimo says:

  Wow det er sjældent man ser dig i All Black, men du ser godt ud!

  Jeg har min Chanel lak Dragon på og har været helt høj over at den holdte hele 1,5 dag ;)
  Det er SÅ ærgerligt de ikke holder bedre for de laver så fede farver og de små flasker ser bare så luksuriøse ud.

 4. emilie says:

  Lækre sager! Lige et spørgsmål der måske ikke vedkommer
  dette indlæg…. Jeg har længe ledt efter en flot, gerne brunlig,
  pelsjakke – eksempelvis som den du har købt for nylig på ebay! Men
  når jeg søger, kan jeg slet ikke finde nogle der er lige så flotte
  som dine, og hvis det endelig er, er de hundedyre! Har du evt. et
  link til nogle flotte, eller hvad søger du på?? Det vil virkelig
  hjælpe, da jeg ønsker mig en rigtig meget!

  • admin says:

   @Emilie: jeg fandt den på eBay.co.uk der var flere pæne end på amerikansk eBay og så slipper man for at bekymre sig for told. Jeg søgte meget specifikt på fx Brown mink fur eller Brown rabbit fur og satte et prisniveau og så krydsede jeg af i Costs og Jackets og så var der måske 40 tilbage – og så må man jo se om der er noget godt tilbage :) Held og lykke m at finde en!

 5. Manja says:

  Ih, hvor er du fin!

 6. Charlotte says:

  Hvor er du flot i din nye Fur… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>