Rachel Zoe

Jeg ved der er meget delte meninger omkring Rachel Zoe, men hatten af for at have brandet sig selv godt og grundigt som hun har formået – med for det første et a-list klientel, egen bog, eget tv-show, samarbejde med butikskæde og nu også med egen kollektion. Og der er netop offentliggjort et par billeder, hvor man kan se nogle styles fra hendes kommende kollektion. En kollektion der (i følge fru Zoe selv) gerne skal hænge i samme butikker som Marc Jacobs og Alexander Wang! Et beskedent ønske..haha.. men synes nu faktisk det helt hvide sæt er flot og også den sorte brokade. Mange havde nok forventet lidt mere boho-glam fra hende, men sådan skulle det altså ikke være.

A few looks from the new collection by über-stylist Rachel Zoe! Not so boho-glam as one might have thought, but I like the simplicity of the all white look.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Rachel Zoe

 1. Line says:

  Jeg har læst RZ ‘s bog fra Style A to Zoe og synes hun virker mere nede på jorden, end man lige forestiller sig. Og så er det utrolig hvad hun overkommer. Hendes tøjsmag er jeg også vild med.

 2. Christina B says:

  jeg synes Rz er fantastisk og jeg har aldrig haft indtryk af at hun skulle være andet end nede på jorden. Derudover er det jo fantastisk hun kan klare at have en familie ved siden af, tænk at kaste sig ud i en ny baby og en kollektion på en gang!

  Christina B

  • admin says:

   Jeg er helt enig med jer – synes selv godt om hende, ved bare der er lidt delte holdninger.

 3. Nathalia says:

  Jeg plejede at se hendes tv-show, og det var faktisk ret morsomt. Hun virkede i hvert fald mere nede på jorden end nogle af sine ansatte. Plus hun har stylet Liv Tyler så får hun et A+ i min bog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>