Electric

En af de nye ss11 tendenser vi kan se frem imod, er electric colours og gerne brugt i form af colourblocking, som hos fx. Gucci, hvor orange kombineres med turkis og lilla.

Nok ikke den mest overskuelige tendens for de farve forskrækkede, men når Miuccia Prada sender neonorange kjoler og grønne pelsstolaer ned af catwalken og Burberry limegrønne og lilla kjoler, så ved man farver ikke bliver til at komme uden om.

Man kan jo starte i det små, med et par stiletter i en klar farve eller måske en top i en hidsig farve til et par nedtonede beige chinos, og endelig kan man jo nøjes med lidt neon på neglene!

Selv hælder jeg nok mest til kombinationen af en stærk farve og beige – det kan se ret flot ud, og er lidt lettere at bære. Og så er accessories i klare farver også en nem måde at få lidt af tendensen på, personligt glæder jeg mig til at bruge min gule Derek Lam clutch, som jeg købte da jeg spottede at bl.a. gul blev stort.

Electric brights and colour blocking was all over the SS11 runway, so we’ll surely see a lot of colours this spring. It can be a difficult trend if you’re not to fond of colours, but a few accessories in a bright colours or a pop of bold nail polish goes a long way.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>