BBB

Jeg er lige kommet hjem i dag fra en lille tur til Berlin. Her var jeg nede i forbindelse med mit job og rundt på messerne dernede – både den der hedder Premium med mange lækre store og små mærker, og på den kæmpestore Bread & Butter med alle de helt store brands og især meget denim. Det hele er så stort og jeg er helt træt i fødderne af at gå så meget rundt, men det var rigtig spændende, og alle mærkerne prøver at overgå hinanden med stande og skæve påfund. Jeg boede midt på Kurfürstendamm, så jeg fik også tid til en lille smule shopping og den obligatoriske udlands-frappuccino! Men i aften står bare på ren afslapning på sofaen med en helt stak magasiner.

Today I got back from a few days in Berlin where I visited the trade fairs Bread & Butter and Premium in connection with my job. I’m a bit exhausted because everything is so big and I’ve been walking so much, so I’ll stay on the couch tonight with a couple of fashion magazines.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to BBB

  1. Lisa says:

    Det lyder som en spændende tur, men selvfølgelig også lidt hårdt. Starbucks og en Chanel pose, det er en dejlig kombi. Må man spørge hvad den indeholder?

  2. SuperCarla says:

    Jeg tilslutter mig og spørger: Hvad er der i posen? Det ser
    MEGET spændende ud;-)
    http://antiblog-supercarla.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>