11//01

Så var det lige man kom hjem til en helt mørklagt opgang i går… og så finder man ud af hvor afhængig man er af elektricitet – jeg mener intet internet, intet tv, ingen strøm på mobilen – man er jo helt lost!
Så der var ikke så meget at give sig til andet end at læse i en ny krimi i skæret fra et stearinlys og ellers gå tidligt i seng. Derfor er jeg nu tidlig oppe og meget morgenfrisk, hvilket nok sker en gang hver halve år, så jeg nyder at have god tid til en lækker morgenmad med smoothie, omelet og græsk yoghurt m bær og ahornsirup! Mums!
Og så er der endda tid til lidt blog også, hvilken luksus… må til at overveje det med at være morgenmenneske! Måske man skulle give det en chance..haha..

Vintage fur, Monki shirt, Black Halo belt, Marc Jacobs bag

I have been up so early this morning – something I normally never do, but it’s great to have some time for a delicious breakfast, some blogging etc. etc. so maybe I should consider becoming an early bird…

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to 11//01

 1. Luna says:

  ELSKER TASKEN!

  Savner altså stadigt dit pandehår :-)

 2. Betina says:

  Lækker skjorte! Er den ny?

 3. Guapizimo says:

  Meget fint outfit i lyse og brune nuancer, jeg får helt dårlig samvittighed for jeg bruger alt for meget sort og gråt stadigvæk, men billeder her motiverer mig da til at få hevet det lyse tøj længst frem i skabet :)

  Jeg kan desuden rigtig godt lide din skjorte, tror jeg skal sætte sådan en lang oversized skjorte på forårs-indkøbslisten!

 4. Betina says:

  Hvor er du smart i de lyse farver og kamel. De passer rigtig fint til din hud og hår. Og morgenfrisk lyder herligt!!

 5. Scarlett says:

  Skjorten er ret perfekt…skal vist i Monki snart!

  • admin says:

   Skjorten er det noget tid siden jeg købte, men har set den for nyelig i en af Monki’erne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>