Winter White

Så kom den nye vintage pels på for første gang! Jeg havde faktisk ikke troet den var varm nok, da den trods sit voluminøse Alexis look ikke er særlig tyk, og pga. at den kun har 3/4 lange ærmer. En lille detalje jeg overså, da jeg vandt den en sen nat på Ebay – der var kun et billede hvor den lå på et bord, og så stod der mål i tommer men orkede ikke til at regne om! Så typisk mig, var ved at dø af grin da jeg pakkede den ud og opdagede ærmelængden! Er jeg den eneste der laver den slags skørheder??

Vintage fox fur, Superfine jeans, vintage boots, Zara cashmere cardigan (band tee underneath), Part Two leather gloves with knitted sleeves, Chanel bag, H&M scarf (new)

Og så siger kæresten jeg skal smile engang imellem på billederne, så here goes…

When I bought this fur I didn’t realize it had shorter sleeves, but it was actually not to cold when paired with a pair of leather gloves with knitted sleeves attached.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Winter White

 1. Christine says:

  Det er da simpelthen så fint og elegant med 3/4 ærmer!!!

 2. Nanna says:

  Ja, det synes jeg bestemt også. Du ser virkelig skøn ud :-)

 3. Sophie says:

  både din pels og dit smil er rigtig fint!
  (jeg synes da ikke at det gør noget at den har 3/4 lange ærmer din pels… den ser så lækker ud! )

 4. Guapizimo says:

  Du bærer den nu smukt alligevel på trods af ærmelængden! Og meget inspirerende indlæg, jeg må snart prøve at få min egen på, den har bare hængt ALT for længe i skabet!

 5. Sanne says:

  Åh hvor er den flot. Jeg elsker at ærmerne er 3/4 lange, men kan gdt forstå du kiggede en gang, når du troede de var helt lange ;-) Jeg har tror de fleste der handler på eBay har prøvet at blive lidt overrasket.

 6. StyleStories says:

  Jeg synes, det er superfint med 3/4-ærmer, og det letter udtrykket, så pelsen ikke bliver for “tung”.

 7. Gunilla says:

  Der er rigtig sødt når du smiler, forstår godt din kæreste ;) Og så elsker jeg dit lange volumiøse (staves?) hår, det er rigtig lækkert! :)
  /Gunilla

 8. Malsen says:

  Sikke en smuk pels – Ebay er altså et skattekammer indimellem. Du er smuk i den :)

 9. Anna says:

  Hvor er den helt fantastisk den pels! Du er virkelig flot i den! Og så til den pris du fandt den til… Hvorfor fander jeg aldrig såanne skønne kup…. ;)

 10. Signe says:

  Du er simpelthen så smuk når du smiler – bliv endelig ved med det :)

  Rigtig god weekend!!

 11. Min Mode says:

  Det ser fantastisk ud! Jakken, tørklædet, smilet – alt :)

 12. Anne says:

  Hvor er den smuk! Tror faktisk også, at alt andet end 3/4 ærmer ville være en skam til denne jakke. Den ser så feminin ud! :)

 13. Guldlog says:

  ha ha nope! not the only one…..jeg har gjort præcis det samme:-) samt engang bestilt en skulptur, som jeg troede var en lille fin, pyntegenstand til skrivebordet….lad os sige det sådan: en alm bil var ikke stor nok til afhentning;-) ha ha…..

 14. Lotte says:

  Har du egentlig købt den gennem ebay.com eller ebay.co.uk? Det kan jo nemt blive en dyr fornøjelse hvis der kommer told oveni.. Flot det er den ihvertfald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>