Taupe/Rose

Jeg fik disse to fine Essie lakker af min mor den anden dag. Farverne er Merino Cool, der er en fin taupe nuance og Blushing Bride der er den perfekte rosa farve. Jeg havde ønsket mig en neutral lak, til de gange jeg bliver træt af mørke/klare farver på neglene, og Blushing Bride er transparent rosa, næsten som den farve kunstige negle får, når der bliver lagt gele på. Så den kan helt klart anbefales, hvis man ønsker en neutral lak, der gør neglene lækrere end kun med klar lak.

I got these to Essie nail polishes from my mom yesterday – shown here with Topshop lace dress and H&M headband.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Taupe/Rose

  1. Lisa says:

    Wauv..et lækkert billede. Jeg får bare lyst at klæde mig på til fin fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>