Resultatet af mit arbejde

Jeg tænkte I måske havde lyst til at se et par billeder fra min arbejdsplads… I går kunne jeg nemlig endelig se resutatet af flere måneders hårdt arbejde, da vi holdt officiel åbning og pressedag hos Presskontakterna (det nye PR bureau som jeg leder i Danmark.)

Jeg har haft travlt med at få det hele indrettet, ordnet alle de praktiske ting der er i forbindelse med åbningen af et nyt showroom, håndteret kunder osv. osv. Og til dagen i går havde der været en del at arrangere med DJ, catering, drikkevarer osv. og så var jeg så heldig at få sponsoreret lækre, sunde smoothies fra Innocent! Det blev heldigvis en rigtig god dag, med besøg fra magasiner, stylister og kunder.

Lidt af selve showroomet – har fået specialfremstillet stativerne, og synes de blev SÅ pæne, hvis jeg selv skal sige det…

Hey Mr. DJ…

Mad og drikke må der til…

Min søde chef og VD: Lotta de Champs, der ejer Presskontakterna i både København, Oslo og Stockholm

Og endelig mit kontor… (nej, der er ikke altid helt så pænt ryddet op – jeg laver faktisk en del, og er sikker på der lå stabler af papir overalt 10 min. før fotoet blev taget!)

 

Pictures from the PR agency Presskontakterna in Copenhagen, the showroom which I’m managing and have spend the last couple of months getting ready.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Resultatet af mit arbejde

 1. Momo says:

  Hvor er det bare fint, Maria!!

  Hvilke mærker har i? :-)

 2. Pingback: » PRESSKONTAKTERNA buytheway

 3. Guapizimo says:

  Dejligt at det er på plads Maria, det må have været spændende at være med helt fra start med alle de ansvarsopgaver, selvom det sikkert også har været hektisk!

  • admin says:

   @ Guapizimo: Ja det er virkelig dejlig at være “færdig” nu, og se at det hele lykkedes. Det har været meget spændende og ja også hektisk ti tider :)

 4. Anne says:

  Det er vel nok nogle flotte lokaler i har der. Jeg kan godt lide der er god plads mellem de meget flotte møbler mm. der er valgt til stedet. Alt ser meget indbydende ud.

  • admin says:

   @ Anne: Tak for det! Der er også 250 kvm så der kommer ikke sådan lige til at se overfyldt ud ;)

 5. Maja says:

  Godt gået!

 6. Trine says:

  Whow det er flotte lokaler! Det må være nice at arbejde sådan et sted!

 7. Kiki says:

  Tillyke! Det hele fremstår meget flot :-)

 8. Joan says:

  Det ser lækkert ud – flot sted du arbejder Maria! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>