Furdelicius

At jeg havde fået en blød pakke i mandags var ingen underdrivelse – den var meget blød og fluffy, da den indeholdt denne pels! Nu er jeg vist også dækket ind på overtøjsfronten, og det passer meget fint, for jeg plejer kun at købe overtøj indtil nytår, derefter rykker jeg mentalt videre til den nye sæson og begynder at drømme om forårstøj.

This fur was the content in the package I received the other day. It’s very nice and soft and now I should be able to stay warm during the winter.

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Furdelicius

 1. Guapizimo says:

  Den er flot, er det også et eBay køb?

  Rent tøjmæssigt så kan jeg slet ikke vente på at krydse nytår, så jeg kan begynde at planlægge tøj til foråret, jeg skal vist ikke have mere vintertøj i denne omgang! ;)

  • admin says:

   Ja det er det – dog fra UK EBay!
   Men det blir godt med nogle nye kollektioner snart!

 2. StyleStories says:

  Hvor er du altså bare god til at finde skønne vintage pelse! Jeg tør ikke rigtig, da jeg er bange for, at de lugter “gammelt”, det synes jeg nemlig tit er problemet med pelse, og det kan jeg ikke holde ud.

 3. Kirsten says:

  Sikke et flot køb…den ser meget luksuriøs ud. Du kan bare det med at finde de gode køb på eBay.

 4. Kiki says:

  Den er så flot!
  :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>