Behind the scenes

I går på arbejde havde jeg besøg af stylisten Robert Esterajher, der gerne ville lave et photo shoot i vores opgang og gård, da det er nogle ret fantastiske omgivelser. Jeg lurede derfor lidt med, og tog lidt “behind the scenes” billeder, og glæder jeg mig til at se det færdige resultat. Jeg fik da også et par idéer til hvor jeg selv kan få taget outfit billeder..smart!

Yesterday at work, the stylist Robert Esterajher and his crew dropped by to take a photo shoot and lend some clothes. So of course I had to snap a few behind the scenes photos!

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Behind the scenes

  1. Cillepigen says:

    Ej hvor må det være et drømmejob du har! Håber jeg også engang kan komme til at arbejde med den slags! Knus Cillepigen

  2. Betina says:

    Åh..al det makeup..det ser spændende ud og der er flot i opgangen mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>