Syoss goodiebag vinder

Hvor havde I dog mange gode og kreative svar på hvorfor jeres hår fortjente at vinde – ville ønske I alle kunne vinde, men det kan jo af gode grunde ikke lade sig gøre.

Jeg har derfor trukket lod blandt jer alle, og den heldige blev:

 

Tone

 

Tillykke! Jeg sender dig en mail!

This entry was posted in Beauty, Give-away and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Syoss goodiebag vinder

  1. Anonym says:

    Tillykke til Tone!

    Til en anden gang må jeg desværre sige at jeg synes det er skuffende, at når du lægger op til at du selv vil vælge en vinder (og IKKE trække lod!) og folk gør sig umage med at skrive en god kommentar, at du så bare lader tilfældighederne afgøre det… Det synes jeg godt du kunne tænke over til en anden gang…

    • admin says:

      Jeg havde faktisk skrevet under konkurrencen, at jeg ville trække lod om vinderen – og en eller anden form for indsats plejer der jo at skulle til for at vinde en konkurrence ;-) Derfor opfordrede jeg til, at skrive hvorfor man selv syntes man skulle vinde, i stedet for “svar på XWZ spørgsmål”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>