Sne shopping

Hvilke farer der dog lurer, når man arbejder midt på strøget! Jeg havde lidt arbejde jeg var nødt til at lave i dag, og når man bagefter kommer ud og ser Zara’s tillokkende lysense vinduer midt i snestormen, ER det jo ret svært at gå den anden vej ik?!? Og når man samtidig synes en lille snestorm er hyggelig, når man er varmt klædt på i kappe og varme støvler, så er det jo ikke noget problem at fortsætte videre til Gina Tricot vel? Og sådan gik det til at jeg kom hjem med lidt nyt til garderoben!

I øvrigt tænkte jeg på om der er en eller anden uskreven regel omkring paraplyer og snevejr som jeg ikke kender?? Hvorfor er det kun 1 ud af 50 der har paraply med i snevejr, mens alle har det i regn? Jeg havde en paraply med, og det var da en del af grunden til, at jeg ikke synes vejret var så slemt…

Frakke og kjole fra Zara

Cardigan og oversize strik fra Gina Tricot. Cardiganen er ultra blød og dejlig, selvom den er 100% akryl (nomalt no-go for mig) men har den også i lys og den holder fint…

 

A few new things I picked up today, when out in the snow that has struck Denmark.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Sne shopping

 1. Guapizimo says:

  FIne sager! Sjovt du nævner det med paraply, jeg så en med paraply den anden dag i snevejret og spekulerede over hvorfor jeg aldrig har min med når det sneer. Jeg tror bare det er en vane ikke at have den med, men jeg kan godt se at hvis sneen vælter ned som den fx. gjorde i går, så ville det nu være rart med en paraply og jeg har også en på vej med posten jeg vil bruge i evt. snevejr :)

  • admin says:

   Jeg kan godt lide, du skriver, du har en på vej m posten – dvs det dårlige vejr har givet anledning til lidt shopping haha

 2. Millie says:

  Det er flotte ting du har købt pga det snevejret ;-) Frakken ser dejlig lun ud og kjolen super smuk. Og så videre til Gina Tricot…du er vist stor-shopper, men det er flotte, gode ting du køber.

 3. Katrine Anna says:

  Hvad har du måttet slippe for den smukke kjole fra Zara? :-)

  Inspirerende og god blog!

  X Katrine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>