Lanvin for H&M – my favorites

Okay, okay jeg ved godt blogworld bliver oversvømmet med Lanvin for H&M i dag, men det er der vel en grund til, og jeg mides I var mange der var vilde efter Jimmy Choo for H&M kollektionen, så her har I mine favoritter fra Lanvin kollektionen – der kan ses fuldt ud på vogue.co.uk. Hvilke er dine favoritter?

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lanvin for H&M – my favorites

  1. Nathalia says:

    Den gule kjole og de plettede sko, MUMS!!
    Jeg glæder mig allerede (:

  2. Belinda says:

    Der er vist nogle fine ting jeg skal være på udkig efter. Jeg kan især godt lide de sorte sko med sløjferne ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>