Hår – og en konkurrence

Så er der dømt mere hår-snak på bloggen! Er netop kommet hjem fra Syoss event med nogle af de andre blogger gals, lækker tapas og live musik af sangerinden Clara Sofie (hende med: “når tiden går baglæns”), og en hel del klogere på begrebet hjemmefarve. Det er nemlig sådan at Syoss udover hårplejeprodukter, også laver hårfarver og dem fik vi fremvist på tre smukke modeller, der havde lagt hår til, og hårstylist Mette Thorsgaard (der arbejder for brands som Acne og Stine Goya) fortalte om dem.

Hver sin farve og hver sin styling – inspireret af henholdsvis Paris, NY og Berlin

Der blev givet råd og vejledning, et par (meget stærke) drinks blev der også plads til, og så måtte jeg lige fotografere den rødhårede model igen (her sammen med hårstylist Mette Thorsgaard) - den røde farve var så flot til hende! (hedder intensive red hvis nogen er modige…)

Men nu skal det hele jo ikke bare handle om mig og mine oplevelser – en af jer læsere skal da også have chancen for at få fingre i nogle skønne hårprodukter. Derfor har jeg kæmpet mig gennem sne og blæst, med en kæmpe pose med Syoss produkter, for jeres skyld – og du kan vinde hele molevitten ovenfor ved at skrive i kommentar feltet nedenfor hvorfor netop dit hår fortjener nogle nye produkter?

(Så trækker jeg lod søndag aften – husk at læg din rigtige email)

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

38 Responses to Hår – og en konkurrence

 1. Nanna says:

  Skøn, skøn konkurrence! – især for én som mig, der altid er på jagt efter nye effektive hårprodukter. Jeg har hovedet fyldt med krøller, hvilket jeg får mange kommentarer for, og kender virkelig ordsproget ‘naboens græs er altid grønnere’. For ja, det ser da meget kønt ud med krøllerne, og kan også godt se, at det er fascinerende med proptrækkerkrøller, der ‘hopper op’, når man trækker i dem. Alle de andre ved jo bare ikke, hvor meget tid, jeg bruger på, at få lokkerne til at opføre sig ordentligt! Krøllet hår er ofte tørt, især om vinteren, og nu, hvor jeg lige er begyndt at bruge cykelhjelm, er det slet ikke til at styre. Derfor kunne jeg SÅ godt bruge nogle lækre produkter til at give fylde, fugt og forme håret efter en tur under hjelmen…

 2. Nina says:

  Mit hår fortjener nogle nye produkter, fordi det desværre er blevet ret trist og glansløst efter, at jeg er blevet gravid :-( ( Jeg er sikker på, at mit hår derfor ville nyde nogle nye lækre produkter :D

  Tak for en super blog!

 3. Mille says:

  Årh hvor ser den brune farve på modellen i midten lækker ud :D

  Jeg har ikke det store kendskab til mærket syoss, men mit hår skal vinde hele molevitten fordi jeg for første gang i mange år har mulighed for at komme lidt ud og deltage i en del julefester. Så skal håret jo se rigtig lækkert ud :)

 4. Pia Thornvig says:

  Sidst jeg var til frisør var i Januar 2010… så om ikke så lang tid er det faktisk et helt år siden jeg har været sådan rigtig flink ved mit hår :( – ikke så godt egentligt, jeg ved det godt… men jeg har bare en dårlig tendens til at bruge penge på tøj og alt muligt andet i stedet for :) Det eneste jeg kender til Syoss produkterne er den “grønne” hårlak, den er blevet min nye BFF – så hvis de andre produkter lever bare mindst lige så godt op til deres ry, som hårlakken gør, ville jeg da med glæde overraske mit hår med denne præmie :o )

 5. S says:

  Mit hår har været igennem mange hjemmefarvninger, og tonen rød har jeg da også været forbi .. Dog knap så skarp, og synes mit hår fortjener noget luksus ;)

  /Siv

 6. Elin Linding Jørgensen says:

  Jeg er altid i i tvivl, om de produkter, jeg vælger nu også er de helt rigtige for mit hår. Så kunne helt sikkert være dejligt, at få en succesoplevelse indenfor det felt.

 7. Tina says:

  Fordi jeg starter i Matas næste fredag og det ville da være lækkert med nyfarvet hår når man nu starter sådan et sted hvor man går meget op i hår og makeup :) og har en ret vild udgroning lige
  nu desværre :)

 8. Katrine M says:

  ganske enkelt forbi mit hår bare ligner en død høstak om vinteren, ikke bare en høstak, næh nej, en død en!

 9. Mia Andrea says:

  Jeg mangler simpelthen inspiration og nyt liv til mit hår, disse produkter kunne virkelig sætte gang i tingene og hjælpe på min kedelige, elektriske vintermanke, ja, det vil næsten være synd at kalde det hår :p
  Jeg er ved at spare sammen til at flytte hjemmefra, så at kaste en masse penge efter sådanne lækre produkter er ikke en mulighed lige pt., red min hår :D

 10. Lisbeth says:

  Som gravid, har jeg efterhånden de værste udgroninger – og samtidigt er mit hår glansløst og fladt – jeg savner mit gamle hår og tænker, at nogle lækre hårprodukter kan råde lidt bod på det :)

 11. Nana R. says:

  Hej!
  Mit hår fortjener de lækre Syoss produkter, fordi mit hår har været igennem et værre slid, siden jeg blev rebelsk i folkeskolen og farvede det rødere end postkasserødt. Det har været dreaded, HELT kort, afbleget, og med extensions, og trænger egentlig bare til en kærlig hånd. Mit hår er blevet lidt af et håndværker tilbud. Jeg en desværre ikke helt modig nok til at eksperimentere mig frem til hvad der er helt rigtigt for mit hår, som det er nu, og det er blevet lidt af en ond cirkel, for uden eksperimenteren, ingen pleje.

  Og så har jeg en rigtig grim udgroning!

 12. Anna says:

  Jeg kan godt love for, at mit hår blev begejstret, da det så ovenstående billed (… hvis hår kan blive begejsret?! ;) ) – Det har nemlig haft et hårdt 18-årigt langt liv, der har været udsat for lidt af hvert… Glatning hver dag. Ekstrem varme. Krøller indimellem. Opsat. Løst. Ekstrem kulde og blæst. Farvning. Og så er det 2 år (ja, TO år!) siden jeg sidst var til frisør, og det ses altså. Nu prøver jeg at reparere skaderne, men det tager sin tid – og en hjælpende hånd, i form af lækre Syoss-produkter – ville gøre underværker!

  Krydser lige alle mine hårstrå… :)

 13. Tone says:

  Jeg er nyopereret og kan derfor ikke selv ordne hår og trænger i den grad til fornyelse, så det ville være så rart at prøve de gode produkter, som jeg ikke kender i forvejen, men har hørt godt om.

 14. Neel Larsen says:

  Jeg synes mit hår fortjener nogle nye lækre produkter fordi jeg ikke har særlig mange penge til hårpleje generelt. Budgettet er lidt lavt næste månede og frem da jeg ikke har haft mulighed for så mange vagter på mit arbejde (jeg er udeboende og 3′g elev :) ) og der skal købes julegaver den her månede til min dejlige familie. Mit hår er meget langt og tykt, jeg farver det brunt, og så glatter jeg det med mit ghd hver dag (det er desværre gået i stykker og skal sendes til reperation) så jeg synes mit hår trænger til noget luksus da jeg tærrer meget på det. luksus som jeg desværre ikke kan give særlig meget af da jeg er dårlig til at investere i gode produkter for det løber hurtigt op med bare 3 produkter i hånden.
  Så en lille julegave i form af de de produkter ville virkelig lyse min juleferie op :)

  Ps. har fulgt din blog et stykke tid, forsæt dit gode arbejde, jeg nyder læsningen :)

 15. Pernille says:

  Mit hår fortjener disse lækre produkter fordi at Jeg har noget rigtig tyndt hår som aldrig gider sidde pænt ligegyldigt hvor meget tid jeg bruger. Jeg er sikker på mit hår ville have godt af nogle lækre produkter så kan det måske lade sig gøre at det ser pænt ud det ville være en drøm der går i opfyldelse:) derud over så har jeg lige købt en dyr mulberry taske som viste sig at være fake øv :( så lidt opmundring vil være rart.

 16. Ida Nielsen says:

  Vinteren når kun at ramme, og puf! Med luftfugtighedsændringen gik Idas hår fra nogenlunde håndterbart til fuldstændig umuligt! På SU og med julegaveindkøb tæt på, er der ikke så meget luft i budgettet at mit hår kan prioriteres, så denne præmie ville falde på et tørt sted (hehe..)

 17. Mette K says:

  Hejsa.
  lækker præmie.
  Mit hår trænger til at blive forkælet. Efter flere år med store plamager af psoriasis i hovedbunden og derved hårtab, strålebehandling for at få det væk og nu endelig psoriasis fri er mit hår simpelthen så skadet. Jeg har plamager uden hår, andre steder hvor det er ved at gro ud igen og der hvor der er langthår er det lidt som en høstak. Så jeg synes da jeg skal være den heldige :-)

 18. Trine Madsen says:

  Mit hår fortjener disse skønne produkter, da det er noget meget fint og “følsomt” hår som jeg. Det kræver ekstra pleje når man som jeg har krøller i håret, og derfor ville disse produkter kunne hjælpe mit hår, men samtidig også min SU-økonomi ;-) Derudover er mit hår meget slidt, og trænger virkelig til noget lækker hårpleje. Derudover vil jeg gerne have rødt hår, og denne røde farve vil passe perfekt til mig!

 19. Nicholine says:

  Hej!
  Jeg har det så elendigt. Min mor slidder i mig hver dag og er ikke altid god til at pleje mig, som jeg synes jeg fortjener.
  Jeg synes derfor at JEG forjener lidt forkælelse.
  Pleeeease…
  Hilsen Nicholines hår..

 20. Lotte M. says:

  Mit hår fortjener nogle nye produkter, fordi det er ret så vintertræt og trist at se på. Jeg har i min jagt på gode hårprodukter endnu ikke fundet de rette – men måske disse fra Syoss kunne være løsningen – hvis heldet er med mig altså :-)

 21. Kamilla GJ says:

  Hej!
  Jeg synes mit hår fortjener at vinde af forskellige årsager! Både fordi det er leverpostejfarvet og ganske jysk, med skulderlangt hår. Desuden er det fladt og ofte har jeg problemer med at style det ordentligt, også fordi der er en lille smule krøl/spræl i mit hår (som jeg så kan takke min kære moder for ;) ). Samtidig er jeg også en af de mange studerende her i landet, og jeg kan endnu ikke få SU (til januar er jeg der!! :D ), og mit hår lider desværre under dette faktum!!

 22. Michala says:

  Kender du denne sang…..!? :-)

  Sneflokke kommer vrimlende,
  henover diger trimlende,
  det knyger ud af himlene,
  det sluger hegn og gård,
  det ryger ind ad sprækkerne
  til pølserne på rækkerne,
  og fårene ved hækkerne
  får blink i pelsens hår.

  Jeg syntes ikke kulde og sne giver blink i mit hår, som sangen siger, tværtimod syntes jeg det gør det tørt og trist, så jeg ville ELSKE at give det lidt pleje med lækre produkter :-)

 23. Lotte B says:

  Fed give away…
  Fortjener at vinde fordi at mit hår bare er ved at give op. Eller – jeg er ved at give op overfor det. Fødte bare nr. 2 i august – og jeg kan se og finde begge graviditeter i mit hår. Det er vildt! Men jeg NÆGTER at få en praktisk korthårsfrisure som mange andre mødre…Det må være muligt at ha’ mit eget lange hår selvom jeg er mor til 2 små “pomfritter” – især Syoss ;-)

 24. Julie Z says:

  Det er ikke mit hår der fortjener denne præmie – det er min mors! Jeg er netop lige flyttet hjemmefra og begyndt på et nyt job, og min mor har bare været den bedste og dejligste og hjulpet mig hele vejen igennem. Hun er ikke så god til at forkæle sig selv og købe nogle gode produkter, så derfor synes jeg, at jeg vil forkæle hende lidt, for at give lidt igen for alt det hun giver mig hver dag.

 25. Tine says:

  Sikke en skøn konkurrence :) Har hørt godt om produkterne, men har desværre ikke lige fundet penge til den slags forkælelse.. Mit hår vil rigtig gerne forkæles og vinde denne konkurrence. Det er ualmindeligt trist og glansløst her om vinteren – og et lille Syoss mirakel vil helt sikkert gøre underværker. Derudover er jeg lige blevet opereret og har ikke kunnet meget det sidste stykke tid, hvilket ikke hjælper på udseenet.. Så lidt lækkert hår når jeg bliver frisk igen, vil helt sikkert også give et stort smil på læben :)

  Hilsen Tine’s triste hår, der føler sig forsømt ;)

 26. Torben Førsterling says:

  Jeg vil gerne vinde de her produkter til min kæreste, da jeg synes hun trænger til lidt ekstra forkælelse op mod jul :-)

 27. Nina says:

  Hvilken fed konkurrence. Jeg synes mit hår trænger godt og grundigt til en omgang forkælelse. Jeg har det tykkeste og længste hår, som simpelthen ikke er til at holde styr på om vinteren. Jeg ville blive over lykkelig (det ville mit hår sikkert også) hvis jeg vandt disse lækre produkter. Ofte synes jeg, at de produkter jeg førhen har købt for at pleje mit hår, ikke har været specielt meget til gavn. Det ville være sjovt at se hvad disse produkter kunne gøre ved mit hår… Hvem ved? :-)

 28. Nanna says:

  Der er én ganske simpel grund til, at jeg skal vinde; jeg passer simpelthen ikke godt nok på mit hår. Hapser bare tilbuds-shampooen i Føtex uden at være særlig kritisk. Mon ikke, at der også er andre der gør det??

 29. Cille says:

  de har så fine produkter..

  /Cille/

 30. Stephanie says:

  Ej hvor lækkert! Mit hår kunne virkelig virkelig godt bruge sådan nogle luksusprodukter.
  Jeg drømte om langt lækkert lyst hår som i reklamerne – gik til frisøren – hun farvede det og ih det synes jeg da var flot – undrede mig over at det var tørt – gik til ny frisør som fortalte at den første frisør havde ladet farven sidde i for længe hvilket havde resulteret i at ALT mit hår var brændt fuldstændigt i stykker OG klippet 5 cm kortere i den ene side….(jeg ser åbenbart ikke så godt hehe) Hun anbefalede at jeg skulle klippe alt håret af. Min drøm om langt lækkert lyst hår er derfor temmeligt ødelagt, men hold op hvor ville det være en hjælp med de produkter!!
  Rigtig god weekend. :)

 31. Anna F says:

  Mit hår har været rødt
  Gid det stadig var ligeså sprødt
  Det har også været glat
  Lige indtil jeg fik spat

  Mit hår er rigtig tørt
  selvom at jeg er en shampoo-nørd
  jeg prøver mange produkter
  også dem der lugter

  Lige lidt hjælper det
  Men en ting der kunne være rigtig fedt
  er at vinde produkter fra Syoss
  Jeg tror klart de ville få min voice

  Mit hår er træt af at lege,
  det vil ha’ ordentlig pleje
  hvis jeg skulle vinde
  vil mit hår med garanti begynde at skinne

  :)

 32. Maria says:

  Mit hår fortjener lidt ekstra hårpleje, da det tydeligvis ikke er helt tilfreds med tingenes tilstand pt. Jeg er begyndt at fælde helt vildt meget uden at jeg forstår hvorfor – en god håndfuld om dagen. Så må indrømme at der efterhånden ikke er meget tilbage i hestehalen.
  Håber at jeg med de rigtige produkter kan give mit hår lyst til at blive… :)

 33. Sarah says:

  Jeg skal vinde fordi mit hår trænger til en omgang luksus i vintervejret. Jeg har ikke prøvet Syoss før, men måske kan det være netop det produkt der er perfekt til mig? :-)

  Sarah :-)

 34. Karen says:

  Jeg har for nyligt fået klippet 15 cm slidte spidser af, desværre savner jeg dem helt vildt, hvilket har resulteret i overvældende frisurekreativitet. Er sikker på en omgang produkter kun ville åbne endnu flere uudforskede døre!

 35. Stine - Stell says:

  Pokkers, hvor er det svært at hamle op med ovenstående kommentarer.
  Men jeg prøver da lige alligevel.
  Jeg har hverken udgroning, slidt hår eller noget i den dur. Nope!
  Mit hår er ENDELIG efter 3 års krise, vokset ud igen. Og jeg er lige nu så heldig at have en sund (jovist), men yderst kedelig leverpostejfarvet manke, der har den utrolig kedelige længde. Ikke kort, ikke langt. Ikke glat, ikke krøllet. Ganske enkelt ret kedeligt.
  Jeg venter blot – det er det eneste jeg kan gøre – på at mit skal gro, så jeg kan få langt og velplejet hår. Ventetiden måtte meget gerne foregå sammen med ovenstående produkter fra Syoss, så jeg trods alt kan style mit topfesne (men sunde) hår!!!

  Mvh. Stine – Stell

 36. Lea says:

  Ahhhh!!! Jeg er helt sikker på at mit hår virkelig fortjener at prøve Syoss’ hjemmefarve – fordi jeg er en firm believer på at hjemmefarve kan være godt… Men synes bare aldrig at det bliver som der står pakken. Og så synes jeg at det ku være supersjovt at kaste sig ud i den røde farve lige med det samme, bare for at se om det blir lige så fint som modellen til eventet (overvejer endda at tilbyde dig et billede som dokument på resultatet :-) ). Bruger faktisk Syoss shampoo og balsam og det har jeg været rigtig godt tilfreds med – derfor ku det også være sjovt at se om resten af produkterne…
  God konkurrence :-)
  Mvh
  Lea

 37. K says:

  dejligt med en konkurrence :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde disse dejlige hårprodukter, da jeg lige har fået lavet nyt hår og kunne derfor også være dejligt med noget nyt hårpleje :-)
  jadorela@live.dk

 38. Funda says:

  Det er så meget mine brune krøllede lokker der fortjener en omgang lækre produkter ! :p
  Jeg har de vildeste ustyrlige krøller, men jeg elsker dem faktisk, dog er der et lille problem om vinteren..- de mister glans og fugt og ser forfærdelige og usunde ud og hvis der er noget, der ikke er særlig lækkert ved krøller, så er det nok tørre og glansløse krøller! ÆV:( Derfor har JEG VIRKELIG brug for disse knaldhamrende lækre hårprodukter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>