Good hair day

Jeg var til et meget spændende arrangement den anden aften afholdt af ghd! De der har læst med på bloggen længere tid har af og til hørt om min kærlighed til fladjern (eller stylere som det rigtigt betegnes), da jeg er udstyreret med krøller fra naturens hånd. Og jeg var så heldig at få en ghd styler i sommers til test, og jeg tror aldrig jeg har haft så glat og blankt hår før jeg prøvede den. Så jeg var naturligvis spændt på hvad de nu havde fundet på. Selve arrangementet omhandlede lanceringen af deres nye Midnight Collection, der er en ny styler og rejseføntørrer i en æske der ligner et smykkeskrin. (koster 1649.-)

Men hvad jeg syntes var allermest spændende, var at vi så frisører sætte hår på alle mulige måder med ghd styleren, og fik en masse tips til at lave krøller, bølger, volumen osv. Ved I i øvrigt hvad ghd står for?? Hint hint =overskriften!

Her en yndig modella, der har fået krøllet hele baghovedet, og derefter er hver krølle klipset fast for at de holder faconen bedre.

Her er lavet en fin flad 50′er krølle ved at forme totten med fingrene og varme med styleren et lille stykke af gangen – slet ikke så svært som det måske lyder…

Flere kreative frisurer.

Bagefter var der mulighed for at afprøve teknikkerne selv og få gode råd og vejledning af eksperterne.

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Good hair day

  1. Sanne says:

    Jeg vil også have GHD…;-) Det lyder spændende at få gode råd og ideer til håret.

    • admin says:

      Ja der var mange flotte frisurer – jeg må prøve om jeg kan vise nogle af metoderne til dem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>