Fine flakoner

Nu sukkede jeg jo over de dyre flakoner fra Krakoff for et par dage siden, men nu har jeg fundet noget i samme kategori jeg skal vise jer. Jeg tror det må være første gang Ikea produkter bliver vist her på bloggen (altså ikke fordi der er noget i vejen med Ikea, men de sælger jo ikke tøj vel…) Men nu faldt jeg lige over disse fine flakoner til parfume til en pris på 69 kr. for 3 stk. og det kunne da give et ret fint udtryk at mikse dem sammen med ens andre parfumerflasker.

Perfume flacons from Ikea which would look pretty mixed with the designer perfume bottles we all have.

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Fine flakoner

 1. Louise says:

  Jeg troede det var nogle dyre flakoner, da jeg så dem. Flot lavet af Ikea ;-)

 2. Guapizimo says:

  De er fine, jeg havde ikke gættet de var fra IKEA ikke ikke du havde skrevet det.

 3. Gunilla says:

  Fin idé, og ja de er rigtig fine;)
  /Gunilla

 4. sa, skal jeg snart til IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>