De perfekte støvler

Disse støvler fra Opening Ceremony er intet mindre end perfekte! Dog med det lille minus at hælen er så høj, at jeg aldrig ville få dem på en hel dag… ellers var de købt for længst! Jeg har godt nok stået med dem i hånden mange gange nede i Notabene og tænkt det går nok… men har bare lært af dårlige erfarringer, at det ikke går med over 10 cm til hverdag. Men det skal jo ikke holde jer tilbage, hvis I er bedre til de vilde højder end mig – de koster 2900 kr. Og hvis OC har lyst at lave et par til mig med lidt lavere hæl, skal de være meget velkommen…haha..

The perfect boots in my world – except for the very high heel. I have been so close to buying them many times, but I think they are a bit to high for me. OC could you please make me a pair with a little lower heel???

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to De perfekte støvler

  1. Hanne says:

    De er bare superlækre… har kigget på dem fem gange hos Notabene nu – men høje er de ja! Og blir sikkert nemt beskidte?

  2. Trine says:

    Også lige min smag hvis bare de var lidt lavere.

  3. Alice says:

    wow. gorgeous. but i agree with you on the hight, though; would they be as awesome without?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>