Weekenden

Min kæreste kom hjem i fredags fra en rejse, så vi har rigtig hygget os hele weekenden med både sushi, morgentur i solskin, brunch, bio (Wallstreet) og middag på Mash i går aftes! Så lidt godt kommer der ud af at være fra hinanden, selvom jeg havde savnet ham vildt meget, men det var super hyggeligt at holde rigtig date weekend! (Beklager det skøre ansigtsudtryk – men vi fjollede lidt for meget til at jeg kunne se “normal” ud.)

Isabel Marant coat, H&M scarf, J Brand jeans, vintage boots, YSL bag

My boyfriend has been away on a journey and got home on friday, so we have spend the weekend together having brunch, dinner, wathing movies and just dating! It was so awsome eventhough I missed him when he was away.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Weekenden

  1. julie says:

    hvad størrelse har du i jakken og hvad størrelse vil du anbefale en størrelse 38/40?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>