Lidt shopping

Jeg nåede slet ikke til nogen blog arrangementer i dag, selvom der var en del forskellige, men havde travlt med at få samlet møbler på arbejde… Men et lille smut i Monki i min frokostpause nåede jeg dog, og efter at have haft en telefonsamtale med et servicefirma, der desværre havde misforstået hvad begrebet service går ud på, trængte jeg til lidt trøsteshopping, og det gik ud over disse to kjoler.

To new dresses from Monki…

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Lidt shopping

 1. Gunilla says:

  Hehe, kan godt lide din måde at beskrive tingene på.. servicefirma der havde misforstået begrebet service og at det gik ud over kjolerne;)
  Btw, den første er virkelig sød!! :)
  /Gunilla

  • admin says:

   Ja mit dankort er nu glad for det “kun” var Monki, tænk hvad ofret var blevet hvis jeg havde haft en virkelig slem oplevelse… Chanel måske ;-)

 2. Sophie says:

  Ja, tænk at nogle gange kan der komme noget virkelig godt ud af en dårlig oplevelse.. som eksempelvis disse to fine kjoler.. :) jeg er helt vild med den sorte.. måske jeg skulle gå ind og prøve den :)
  -faktisk har jeg stadig mit første køb tilgode i monki.. føler snart at jeg er den eneste der ikke ejer noget tøj derfra…

 3. Lisa says:

  Det er da et værre servicefirma…de skulle da betale, synes jeg.. :-)
  Den sorte kjole falder lige i min smag, så den kan du jo sælge videre i shoppen, hvis du ikke får den brugt.

 4. Betina says:

  Haha jamen det er da dejligt at trøsteshoppe, det kender jeg alt til! Det er da også nogle dejlige hverdagskjoler! :)
  Tjek min blog på http://www.themodebook.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>