Et lille preview

Der er fuld gang i pressedagene rundt omkring, og en aften for et par uger siden, var jeg ude hos Rützou og lure på den ny SS11 kollektion. Som I måske har bemærket når jeg har rost Rützou’s shows, så synes jeg Susanne Rützou laver nogle skønne og feminine sager, der både følger tiden og moden, men stadig bevarer sin egen genkendelige stil.

Det er ikke fordi jeg har så mange ting derfra selv, men forelsker mig gang på gang i alle de fine kjoler! Nu er der jo lidt tid til det bliver forår, men man kan jo godt lade sig inspirere ellersætte ting på ønskelisten allerede nu. Jeg synes også det er sjovt at se hvordan kollektionens farver og stemning tydeligt kan genkendes i inspirationsbillederne. (sidste foto)

Så fine styles… og hvad var det til sidst? Kjole OG grøn – den skriger jo Maria..haha..

I visited the Rützou a couple of weeks ago and had a look at the SS11 collection, which is filled with green, gray, rose and a touch of mustard yellow. I especially love all the pretty dresses Susanne Rützou designs every season.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Et lille preview

 1. Betina says:

  Wauw den russkindsjakke ser godt nok lækker ud.

 2. Christina says:

  Uha, der er mange fine ting! Der går vist lidt RO i den lyse ruskind :-)

  • admin says:

   Ja det var en virkelig lækker kollektion! Jeg ser god RO viben, men den har så heldigvis en lidt mere overkommelig pris :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>