Shop ’til you drop

Og det gjorde jeg så… altså ikke fordi jeg har købt hele byen, men vi har regnet ud, at jeg har gået ca. 20 km. i dag!!! Og vi taler altså MIG der plejer at sidde på en stol hele dagen og arbejde… mine fødder er SÅ ømme! men tilbage til det vigtige – jeg fik nemlig købt lidt forskelligt, og her er et par af tingene fra Zara: croco ballerinaer (jeps mit yndlings mønster) og bukser i fint mønster.

I spend the entire day walking around in the Barcelona shops, and must have walked around 20 kilometers today – crazy! But here are a couple of things I picked up at Zara.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Shop ’til you drop

 1. Louise says:

  Det er nogle flotte, gode køb du har gjort. Men kan sætte mig ind i hvordan dine fødder og ben har det….håber du får et godt fodbad og en vermút :-)

 2. Guapizimo says:

  Meget fine ballerinaer du har fået købt dig!

 3. Gunilla says:

  Søde sko:)
  /Gunilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>