Overdele

Jeg tror næsten altid jeg starter med at vælge underdel, når jeg står foran skabet om morgenen og skal beslutte mig for dagens påklædning, og så finder jeg ud af hvad der skal sættes til… og der synes jeg altid jeg mangler overdele. Derfor stod overdele højt på min shoppeliste da jeg var i Barcelona, og jeg fik da også fundet disse tre:

Vamset oversize cardigan fra H&M – bliver perfekt udenpå kjoler, til et par læder shorts eller leggings.

Silkebluse fra Mango med de fineste detaljer – tænker rå skinny jeans og tårnhøje hæle, eller måske noget enkelt camelfarvet sat til.

Rustfarvet lidt oversize t-shirt fra Mango (og ny kæde fra marked) – tilsat brede bukser for et skønt 70′er look eller til en kort nederdel med en rulamsjakke til…

 

My wardrobe is always short on tops, so when I was shopping in Barcelona I made sure to remember to buy some.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Overdele

 1. marie says:

  fed bluse på første billede ;)
  -Marie
  http://www.mariebraends.blogspot.com/

 2. Guapizimo says:

  Alle 3 ting er meget fine på hver deres måde, jeg skal helt sikkert også i Mango når jeg skal til Spanien! Synes dog ofte man skal lede lidt længere efter godterne derinde end man skal i Zara ;)

 3. Ann-Sophie says:

  Jeg starter altid med at vælge hvilke sko, jeg vil have på…. og så falder resten på plads derefter :)

 4. DJ says:

  Den er så fin, cardiganen med albuelapperne. Men jeg har ledt både i de fysiske butikker og på H&Ms netshop, og kan simpelthen ikke finde den :-( Kunne du fortælle hvor du har hapset din henne?

 5. admin says:

  @ Guapizimo: Ja det synes jeg også normalt, i hvert fald herhjemme. Men de er ret gode til den der 70′er camel, brun, rustfarvede trend, det er nok fordi det er lidt det de altid har lavet :)

 6. admin says:

  @ Ann-Sophie: Ja det kender jeg også godt :)

  @ DJ: jeg fandt den i Barcelona…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>