Krøller eller ej…

Som I kunne se i sidste post, er jeg desværre ikke født med glat og blankt hår fra naturens side af, men med krøller, og må derfor bruge tid og kræfter på at fremtrylle glatte lokker hver morgen. Jeg fik mulighed for at teste et lækkert GHD IV fladjern og har nu brugt det er stykke tid, og det er virklig godt.

Det første jeg umiddelbart bemærkede var, at det er væsentlig lettere i vægt, end det jeg brugte før (også et halvdyrt frisør et), men det bedste er at det slider væsentlig mindre på mit hår, kan jeg både se og mærke. Varmen bliver automatisk reguleret under brug og de keramiske flader beskytter håret, samtidig med at de gør det super blankt. Som en ekstra genial feature slukker det af sig selv efter en halv time – hvilket har reddet mig mange gange fra, at være gået ud af døren og måtte vende om, da jeg altid bliver i tvivl om det nu er slukket?!

Det smarte er også at man kan lave alle mulige frisurer og ikke kun glatte med det, men også lave store bløde bølger, krøller osv. Se de mange muligheder her!

GHD er i øvrigt blevet kåret til nr. 14 på en liste over verdens 100 mest cool produkter i følge The Sun. GHD er sammen med Chanels No. 5 parfume de eneste skønhedsprodukter på listen, så det siger vist ikke så lidt!

GHD IV Styler pris: 1399 kr.

 

I’ve been testing these GHD IV Styler for some time now, and it’s really really good! It’s very easy to use, both when straightening but also to create curls, waves etc. and my hair has been getting healtier while using it, because it’s more gentle on the hair.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Krøller eller ej…

 1. Line says:

  Så er vi helt enige; det er bare det bedste fladjern. Men det klæder dig nu også med krøller ;-)

  • admin says:

   Ja det er altså værd at betale lidt ekstra for, så håret bliver siddende ;-) og tak, er nu bare ikke så go til at have krøllerne…

 2. Louise says:

  Jeg ville dø for at have sådanne krøller.. Øv bøv. – Og som den forrige skrev, så klæder det dig med krøller – rigtig meget :)

 3. Sofie says:

  Haha det er så sjovt – folk med krøller vil altid have glat hår, og folk med glat hår vil have krøller. Begge dele klæder dig rigtig godt godt :)

 4. Marie says:

  jeg har også det fladjern og det er helt fantastisk. jeg var så heldig at købe det på lagersalg i Osted til halvpris ;)
  tjek min blog på:

  http://mariebraends.blogspot.com/

 5. Camilla says:

  GHD glattejern er det absolut mest eftertragtede og til tider bedste stylingværktøj når det kommer til glattejern! Har man først prøvet et ghd glattejern bruger man ikke andet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>