Designer Forum… og træt i benene

Jeg har været på Designer Forum i dag (faktisk for første gang, da jeg havde hørt det ikke var så godt fra andre), men i dag skulle det være! Og det fortryder jeg bestemt ikke, jeg fandt nogle virkelige gode ting – men var også godt forberedt, så vidste lige hvilke stande jeg skulle styre efter. Men jeg er helt træt i benene og hovedet af at kæmpe sig rundt mellem tusindvis af shoppelystne kvinder (og mænd) – men så er der jo ikke noget bedre end at puste ud på sofaen, mens man beundrer sine nye indkøb…

Hvad med jer har I været derude? og hvad fandt I? eller skal I derud i morgen??

Monies kæde og et eller andet italiensk mærke fra Kassandra

Phillip Lim kjole

Debbie ballerinaer og støvler (er helt vild med støvlerne, farven, at de så enkle og så detaljen med den ekstra lynlås)

Og det måske bedste køb (i hvet fald bedste kup) – jakke fra Miu Miu

 

I went to a giant designer sample sale today – and I found some really good stuff!

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Designer Forum… og træt i benene

 1. Hvor meget måtte du slippe for de forskellige ting?
  Det er virkelig nogle gode kup du har gjort dig.. Helt vildt imponeret.. :)

  • admin says:

   @ Lise: Jeg blev også meget overrasket fordi jeg slet ikke forventede at finde noget… Jeg gav 300/200 for kæderne, 500 for Phillip Lim kjolen, 200 for ballerinaer, 200 for støvler og endelig 900 for jakken.

 2. julle says:

  Prøvede også miu miu jakken i går, men lod den hænge:)

 3. Du har da virkelig gjort nogle gode køb! Hold da helt op.. Jeg er især lidt lun på støvlerne og monies kæden.. amen, alle tingene er jo bare så flotte.. Du har virkelig været god :)

 4. Simone says:

  Er vild Monies kæden, stod selv og prøvede, at kigge i deres stand i dag, men det var så svært at komme til, at jeg måtte opgive. Men kom selv hjem med en Ganni tunika og et par Black Lily øreringe. Blev overrasket over, at der var så meget godt, havde jeg ikke regnet med.

  Simone // http://simonehwga.blogspot.com/

  • admin says:

   @ Simone: Ja der var jo sort af mennesker…vildt! Lyder også som gode køb du har gjort!

   @ Guapizimo: Jeg var ellers sikker på du også havde været derude :)

 5. Guapizimo says:

  Hold da op nogle lækre sager! Jeg kan især godt lide kæden fra Kassandra, ballerinaerne pga. slangeskindet og Miu Miu jakken, farven ser helt fantastisk ud!

 6. Gitte says:

  Neej nogle fine, flotte kup du har gjort. Både kjolen og jakken er enomt flotte og skoene…bare det hele. Jeg håber du kan bruge alle tingene ellers må du jo sige til ;-)

 7. julle says:

  Havde lige købt to andre korte jakker, så sys lige det blev vildt nok at komme hjem med 3. men den er så fin og fantastisk pris. glæder mig til at se den på:)

 8. Mille says:

  Hvor skønt! Har kun været der en gang for længe siden. Dengang var der tonsvis af junk og tonsvis af mennesker.Ikke en god kombi – gider ikke kæmpe med 2500 andre om at komme først til Pradaskoene, for så at finde ud af de har 1 par plastiksandaler i 94´modellen til salg i str.41 – så jeg mistede lidt modet på den slags “lagersalg” :) :) :) Men det kunn e da være at man skulle ind i kampen igen, du har jo høstet nogle fine ting :)

 9. Sophie says:

  Hvor er den bare helt igennem fantastisk den jakke!! jeg elsker farven..

 10. Nana Nielsen says:

  Utrolig smukke ting du har fundet, wow. Er særlig vild med ballerinaerne, de måtte gerne bo hos mig. Jeg plejer at være derude og sælge for TrierCopenhagen, men nu hvor jeg ikke arbejder der længere, så havde jeg slet ikke opfanget, at det var i denne weekend. Nok godt det samme i forhold til økonomien:-)

  /Nana

 11. Ann-Sophie says:

  SKRIG! Hvor er Miu Miu jakken dog uendeligt smuk.

 12. marie says:

  så fed kjole!!!
  -marie
  følg min blog:
  http://www.mariebraends.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>