Cos køb

Jeg havde også lidt flere goodies med hjem i kufferten, som jeg ikke har fået vist endnu bl.a. disse COS køb. Det sjove ved Cos er, at man altid skal se tingene på, før man kan vurdere om det er noget – og det gælder også for de to kjoler her, der ser lidt uformlige ud på bøjlen… med den grønne er løs og overize, den navyblå er i mat silke og sidder riggtig flot på og den sorte top har en rigtig fin ryg i transparant stof.

I also bought three items from Cos on my vacation – I love Cos, but you have to try it on, most of it looks strange on the hanger, as these dresses probably do, but they do in fact look really good on.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cos køb

Jeg havde også lidt flere goodies med hjem i kufferten, som jeg ikke har fået vist endnu bl.a. disse COS køb. Det sjove ved Cos er, at man altid skal se tingene på, før man kan vurdere om det er noget – og det gælder også for de to kjoler her, der ser lidt uformlige ud på bøjlen… med den grønne er løs og overize, den navyblå er i mat silke og sidder riggtig flot på og den sorte top har en rigtig fin ryg i transparant stof.

I also bought three items from Cos on my vacation – I love Cos, but you have to try it on, most of it looks strange on the hanger, as these dresses probably do, but they do in fact look really good on.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>