Before and after

Som I nok har sendt rundt omkring i blogland, afholdte Wella og Braun et hårarrangement hos ChaChaCha den anden aften. Her præsenterede de en ny serie af stylingprodukter der er særlig udviklet til farvet hår, det falmer nemlig nemt hvis man ikke beskytter det. Produkterne varmer kun op til 180 grader, og det skulle give den forskel, at farven bevares længere og håret forbliver sundt og blankt.

Vi fik alle sat vores hår i den ene fine frisure efter den anden. Her er et før billede med glat, fladt hår:

Jeg fik krøllet mit hår med Brauns Satin Hair Colour Curler (499 kr.) og også med Braun Satin Hair Colour glattejern, for at få lidt forskellige krøller og strukturere i håret. Lidt overraskende var det, at krøllejernet laver større og blødere krøller end fladjernet – så blev man lidt klogere.

Til afslutning kom min hårstylist noget Wella clay i håret, for at gøre krøllerne lidt rodede og vilde. Hvem der bare havde en hårstylist hver morgen, så er det jo ikke noget problem at have lækkert Hollywood hår!

Yesterday Welle and Braun invited me to a styling session with the new styling appliances from Braun, which protects coloured hair against fading and damage. I wish I had a hairstylist like that at home every day!

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Before and after

  1. Guapizimo says:

    Du burde have krøller i dit smukke hår noget oftere! :)

    • admin says:

      Tak! hvis jeg kunne have hende hårstylisten i en skuffe i badeværelset så ville jeg også gerne have det :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>