Vilsbøl de Arce

Stående bifald og hujen fra publikum siger vist det hele! Dette var igen mit favorit show fra designduoen Prisca Vilsbøl og Pia Perez de Arce, der må siges at være super super talentfulde og bliver ved med at forny sig og lave de smukkeste ting! Kollektionen var i flowy og delikate materialer, i støvede grå, beige og hvide toner, samt en hidsig orangerød, tilsat tan læder.

(Og dagens outfit blev i form af billedet af Trine og jeg, outfittet bestod af min Helmut Lang kjole igen igen…)Love Love Love Vilsbøl de Arce!!! It was the most amazing collection in flowy fabrics and beautiful silhouettes

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vilsbøl de Arce

  1. A says:

    Var I med pressebussen? Nice!

  2. Trish says:

    Whow it looks fantastic – I have to look for it online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>