Test: Ansigtsmasker

Efter huden har været udsat for solens skarpe stråler henover sommeren, trænger ansigtet til en ordentlig omgang pleje, og jeg har testet disse fire masker for at se hvilke der gør det bedst! En ting er sikkert – jeg har i hvertfald fået bløde kinder igen!

Medex Face Lift Mask

Alt det en maske skal kunne efter min mening – den dufter fantastisk, ikke for meget, men dejlig spa agtigt, den er blød som creme at smøre på huden (jeg er ikke så meget for masker der er for klistrede), og så gør den huden utrolig gennemfugtet og opstrammet og giver den dermed et mini “facelift” (og så kommer den i en vældig elegant krukke). Den skal sidde på i hele 20 min. (men så har man en god undskyldning for et lille break med benene oppe og tid til at læse blogs..!) Det er nok den lækreste maske jeg har prøvet – og skulle hilse og sige jeg har prøvet en del efterhånden, og derfor får den toppoint herfra!

Pris: 325 kr.

 

 

Embryolisse Masque-Crème Hydrant

Efter at have prøvet den berømte ansigtscreme måtte jeg også prøve masken fra Embryolisse, der via naturlige planteolier som sesam og mandel tilfører huden fugt og udglatter den. Jeg synes den mindede meget om ansigtscremen i konsistensen og følte ikke at den fugtede mere end den, tværtimod var min hud lidt fedtet på den dårlige måde bagefter. Tuben er en smule kedelig at se på, men den har en behagelig diskret duft. Dog er effekten det vigtigste og derfor bliver der kun to s’er denne gang.

Pris: ca. 100 kr.

 

 

Organic Apoteke Detox Face Mask

En meget speciel oplevelse, da den masken prikker lidt på huden og bagefter får man ildrøde kinder efter brug af denne maske – men sloganet for denne maske er netop også: “har du rødmet i dag?” Denne maske benytter en ny metode kaldet “beauty blush” der styrker hudens fornyelse, uden brug af barsk eksfoliering. Og efter ca. en halv time var den varme prikkende fornemmelse da også væk og jeg var efterladt med blød og spændstig hud. Konklusionen må være at der er lidt minus på behag-siden, men den giver bestemt den effekt den lover OG så er den dejlig økologisk! Derfor skal den have fem s’er.

Pris: 310 kr.

 

 

Ole Henriksen blue/black berry enzyme mask

Uhm lækker duft af bær og dejlig fugtig på huden i form af en kølig gel der straks beroliger huden. Masken er egnet til alle hudtyper, men især til tør/sensitiv hud der virkelig får et fugtboost. Man skal være omhyggelig med at rense den væk igen ellers kan man godt være lidt klistret, men det fjernes nemt med en fugtig vatrondel. Krukken er med de klare farver der kendetegner Ole’s produkter og så er den drøj i brug – hvilket er godt prisen taget i betragtning, da dette er testens dyreste dråber.

Pris: 405 kr.

 

 

Nærmeste forhandlere:

Se forhandler oversigt på Medex.dk

Embryolisse forhandles hos Ezzence der dog ikke fører masken, men den fås på alle franske apoteker…

Organic Apoteke oplyses på MariaSvane.dk

Ole Henriksen oplyses hos Spa Supply på tlf: 70224575 eller Spasupply.dk

 

Sorry, test of moisturising masks only in danish – but you can see the best on the number of s’s…

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Test: Ansigtsmasker

 1. Monika says:

  Det var da en vældig flot test af ansigtsmasker, som kan hjælpe os andre rundt i maske-junglen. Jeg er selv stor tilhænger af Medex, så derfor er jeg glad for at høre du også giver den gode point!!

 2. Camilla says:

  Det var lækkert med en test af ansigtsmasker. Dejligt når man ikke står helt på bar bund når man skal købe en ansigtsmaske.

 3. JF says:

  Dejligt med nogle tips, det kan være svært at regne ud hvad man skal købe. Alle siger jo deres er bedst…

 4. Louise says:

  Åh jeg er også rigtig glad for Ole’s maske – den er så dejlig beroligende, selvom den er lidt dyr…

 5. Nessum says:

  Jeg er mest til økologiske produkter, og den lyder da spændende den fra Organic Apoteke :-) prikker det meget?

 6. Julie says:

  Skønt med en guide, skal helt sikkert prøve testens vinder snarest.
  Jeg tænkte på, dagcremen fra embryolisse, hvordan er den? Kan den anbefales?

  • admin says:

   Dejligt at I kan bruge testen :)

   @ Julie: Der kommer snart en test med den også… men den er nu rigtig god synes jeg!

 7. Lotte B says:

  Ejj – det er så fedt at du gider teste på kryds og tværs!! Har jo en tendens til at være vanedyr og bruge det samme hver gang…Men skal da ud og medex…
  Bliver nød til at spørge om du evt har haft pigmentforandringer og om testene har gjort noget ved dem? Var nemlig højgravid over sommeren, og fik dælme nogle forandringer i panden. Heldigvis er de ved at aftage, men hvis de kunne hjæpes mere på vej, så gerne!!

  • admin says:

   @ Lotte: nej det har jeg ikke prøvet at have – ved kun at solcreme med høj faktor er vigtig for at få dem til at gå væk igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>