Stresset lørdag…

Jeg tror nok min kæreste er blevet forkælet de sidste par dage… han fyldte år i torsdags og skal snart ud at rejse. Så vi har bl.a. spist lækker middag på Tapasbaren, været på familiebesøg og haft dem her til brunch i dag… Det værste er næsten al den rengøring og oprydning der skal til, når svigerfamilien kommer på besøg…pyyyh… Inden jeg så mig om var der en halv time til de skulle komme, og så så man Maria løbe ud af døren, handle, løbe hjem med tunge poser og røg og damp i køkkenet, men jeg fik da lavet 6 små retter på under en halv time… personlig rekord tror jeg? Så nu sidder jeg lige og hviler lidt ud…

Wrangler leatherjacket, Samsøe Samsøe tank, T by Alexander Wang t-shirt,

H&M leggings, vintage boots, Sfera necklace

 

It has been a busy week with family stuff… dinner with my boyfriend, brunch with his family etc. etc.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Stresset lørdag…

 1. Nanna says:

  Hej.
  Hvor har du egentligt købt din flotte læderjakke? For jeg leder efter noget lignende?
  Lækker blog, du har her :)
  Mvh. Nanna

  • admin says:

   @ nanna:

   Den har jeg fået gennem mit arbejde, da vi har Wrangler som kunde, med de plejer at have Wrangler på Asos bl.a.
   Og tusind tak da :-)

 2. Nanna says:

  Tror du man kan få din jakke nogen steder endnu, for jeg kan ikke finde den på Asos eller nogen andre steder? :)

  • admin says:

   Den er faktisk fra sommer kollektionen kom jeg i tanke om, så den er nok væk så desværre. Har du set den brune lidt Celine agtige H&M har i øjeblikket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>