Sorte ønsker

Hvis der er et dansk mærke der er gode til de sorte rå ting, så må det siges at være Noir (og i dette tilfælde underlinien Bllack Noir). Her finder jeg tit lækre sager der frister, og det er som regel altid udført i lækkre kvaliteter. Og da jeg kiggede hos Illum forleden, var der ganske rigtigt lidt der lokkede. Leggings’ne er bare cool og ville være skønne til vinter, men det er måske lidt mange penge for et par leggings…hmm tænke tænke… Derfor er det især blazeren jeg har kastet min kærlighed på… Jeg mangler en lang smal blazer og denne vil være perfekt til alt, og så er der den fine detalje, at der er “hul” på albuerne!

Bllack Noir leggings 999 kr. Bllack Noir blazer ca. 2500 kr. i Illum

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Sorte ønsker

 1. Åha, jeg blev også fuldstændig forelsket da jeg så de leggings i Illum sidste uge – hvem som bare havde så mange penge til at par leggings!

 2. Louise says:

  Jeg synes, det er et par dyre leggings, men de er da også super fede og jeg ville gerne selv have dem. Egentlig ville jeg hellere bruge pengene på dem end på blazeren:-)

  • admin says:

   @ Louise: det tænkte jeg også først, men på den anden side holder blazeren nok interessen lidt længere… Åh ja livet svære beslutninger ;-)

 3. Guldlog says:

  ihh, de er fiiine begge items….uha uha…..

 4. Ann-Sophie says:

  Puha, jeg havde egentlig forsvoret NOGENSINDE at gå med leggins… men skulle der findes noget par, der kunne få mig til at skifte mening, må det være dem, du har vist her fra Bllack Noir. Synes egentlig prisen er ret rimelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>