Ole Yde’s galla fest

Ole Yde showet var det officielle åbningsshow, der blev holdt i en lille meget royalt udseende sal på rådhuset. Der var fyldt til bristepunktet af en blanding af modefolk og adelige kvinder.

Det gennemgående tema i kollektionen var flæser, sarte pastelfarver og hvidt og sort, og man kunne godt ønske man skulle til en stor red carpet event, for så ved jeg godt hvilken designer jeg ville gå til!!

Modellerne havde stramt tilbageredt hår, der stod godt til de brusende kjoler, og makeuppen var shiny omkring øjet, helt ud til tindingerne. (En tendens der blev vist på flere shows).

Jeg hapsede også lige et par billeder af nogle af modemagasinernes mægtige damer, da nogle af jeg har nævnt, at I gerne ville se hvad de har på til shows.

Ole Yde showed a fairytale collection yesterday as the official opening show at Copenhagen City Hall.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ole Yde’s galla fest

 1. City Chic says:

  Lækkert!
  Og helt enig med dig ang. red carpet :)

 2. Pingback: Tweets that mention Ole Yde’s galle fest | STYLE INTUITION -- Topsy.com

 3. Jane Hindse says:

  Kæmpe tillykke til Ole Yde!!! Har fortjener al den ros, han får. Hvem der bare skulle til stor gallafest og havde brug for en Ole Yde kreation. Suk :-)

 4. Ann-Sophie says:

  Jeg var desværre ikke så heldig at bevidne showet first-hand, men derfor har jeg alligevel udvalgt mine favoritter og én sag, jeg må spare op til..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>