Moonspoon Saloon

Moonspoon Saloon startede med læderklædte dansere og en mand, iklædt en kasse af papmaché! Så var stilen sat til gøjl og et anderldes show, der krydsede mode med kunst lavet af de fire designere Sara Sachs, Melanie Buchhave, Noam Griegst og Tal R. For mig at se var der lidt middelalder over dele af kollektionen, med dens dystre farver og musik og pinde med stenagtige klumper på. Modellerne gik meget langsomt med hesteskridt (ved ikke om det var sværer eller nemmere iført de vildeste plateau sko lavet af pinde, blomster og kogler?) men anderledes det var det i hvertfald!

This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Moonspoon Saloon

  1. Johanna says:

    Ja, den kollektion ser godt nok lidt spøjs ud… Er de på vej til ridderne ved det runde bord?? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>