Margit Brandt

Gårsdagens første show var for mit vedkommende Margit Brandt på Kunstindustrimuseet i Bredgade, hvor der blev holdt tea & drinks party inden, og jeg tror de tager prisen for showet med flest kendisser (fx. Szhirley, Christiane, Lisbeth Østergard, Marianne Dienesen, Hollywood housewifes, og jeg kunne blive ved…)

Kollektionen der havde temaet Safari Diva, var rigtig rigtig pæn og holdt i beige, brune og army toner og med referencer til 70′ernes stil. Der var lækre accessories i kernelæder og hovedbeklædninger i alle afskygninger. I kollektionen var der især en flot trench coat og en ponchoagtig jakke der fangede min opmærksomhed.The first show I attended yesterday, was Margit Brandt. It started with a tea & drinks party and every celeb in town was there! The collection was very beautiful in a colour scheme of beige/army/tan. My favorite styles was some of the outerwear, like the poncho on the picture!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Margit Brandt

 1. Monika says:

  Det er nogle rigtig flotte billeder du har taget der, og den måde du arrangerer det på er bare så spændende og anderledes… Er lidt nysgerrig efter hvilken hollywood housewife?

  • admin says:

   @Monika: tak det er jeg glad for du synes. Jeg kan ikke huske hvad hun hedder, men hende den blonde der taler med lidt svensk accent – der sælger tøj…

 2. Monika says:

  Tak..hvor sjovt; Så er det Kirsten som har sin egen design-butik onQueStyle i LA.

 3. Sophie says:

  Jeg vil også lige rose dig lidt for dine indlæg om modeugen!!
  Det gør du VIRKELIG godt! Det er så dejligt at både se dine fine billeder derfra og også at læse om dine tanker om tendenser der kommer til næste år osv.

  TAK! Det er en fornøjelse at følge med på din fine blog!

  • admin says:

   @ Monika: Nåe ja det er det hun hed… ja hun var skam fin i pink barbie kjole og store diamanter!!

   @Sophie: Ih tusind tak altså, det er virkelig dejligt at få at vide – TAK :-)

 4. Guapizimo says:

  Må også kommentere dine indlæg, kan godt lide collager! Jeg er ret sikker på jeg så Marianne Dinesen igår på vej til Bredgade, hun så virkelig cool ud!

  • admin says:

   @ Guapizimo: Ih tak! Det skal nok have været hende – mener hun var i helt sort råt tøj og tårnhøje stiletter!

 5. Guapizimo says:

  Ja hun så nemlig rigtig rå ud og med høj hestehale og så havde hun en ret fed jakke/blazer på.

 6. admin says:

  Til jer der har mailet omkring Friis støvlerne, så fås de nu i butikkerne og på nettet: http://www.shopfriiscompany.com/products/detail/my-favourites/wenge-boot-/13409/185/2453

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>