Karen by Simonsen

Jeg startede dagen med at se Karen by Simonsen show, der blev holdt i Kongens Have – heldigvis i telt da det selvfølgelig begyndte at dryppe! Det var en fin, brugbar kollektion holdt i især nude og grå nuancer, og langt mere feminin end AW10 kollektionen der er meget rå. Jeg savnede dog lidt de flotte print fra AW10 showet (hmm de må jo så være ved at være i butikker nu… det må jeg lige tjekke ud…) En sjov gimmick var, at de har indgået samarbejde med HP computere, og nogle af modeller derfor bar dem under armen – fx. pakket fint ind i tyl (det er åbenbart sådan man skal have den med rundt som blogger..haha) Og speaking of bloggere, så spottede jeg flere af de udenlandske bloggere, der er blevet inviteret til CFW, bla. norske Hanneli Mustaparta.Karen by Simonsen show today – very feminine, wearable collection!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Karen by Simonsen

 1. Guapizimo says:

  1. Sad du på første række?

  2. Jeg er umiddelbart også mere til hendes AW10 kollektion.

  3. Jeg må ud og købe mig noget tyl…ha ha.

 2. Guapizimo says:

  Jeg så showet online og synes godt jeg spottede dig, så det endte med jeg holdte lige så meget øje med om det nu VAR dig, som jeg så modellerne på catwalken :D

 3. Pingback: Printet | STYLE INTUITION

 4. City Chic says:

  Rigtig fin collage, den er meget inspirerende i opsætningen :)
  Kan rigtig godt lide den måde de forskellige billeder er præsenteret.

 5. Tina says:

  Hej Maria..

  Hvilket program bruger du til at lave sådan nogle fede collager??? :)
  /Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>